Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:00
Mainos

Marcus Grönholm oli neuvottelemassa MM-tallin kanssa, kun huhu levisi Suomesta – "Kysyivät multa, että mikä juttu tää on"

Rallilupaus Jari Huttuseen liittyvä siirtohuhu pisti rallin kaksinkertaisen maailmanmestarin Marcus Grönholmin erikoiseen tilanteeseen tiistaina.

Grönholm pyörittää nykyään omaa tiimiään rallicrossin MM-sarjassa ja lisäksi hän toimii muun muassa Huttusen managerina. Grönholmilla on vahva side Hyundain kanssa, sillä GRX-rallicrosstiimi on hommannut kalustonsa Hyundailta, ja Huttunen puolestaan kuuluu Hyundain kehitysohjelmaan.

Yle kertoi tiistaina, että Huttunen saattaisi korvata Esapekka Lapin Toyotan MM-rallitiimissä ensi kaudella. Grönholm oli tuolloin neuvotteluissa Hyundai-väen kanssa Saksassa.

- Olin puhumassa Jarin ja meidän rallicrosstallin jutuista, joten oli aika huvittavaa, että se huhu tuli silloin. Nämä tiedot leviävät aika nopeasti, lentokentältä tavoitettu Grönholm naurahti MTV Sportille.

- Ne kysyivät multa, että mikä juttu tää on. Mä olin, että mitä helvettiä – en minä tiedä mistään mitään. Se oli vähän yllättävää, mutta tällaista tämä on välillä, Grönholm kertasi tilannetta.

Grönholm ei suoralta kädeltä kiistänyt, etteikö Huttusen siirto Toyotalle voisi teoriassa toteutua. Mutta siihen on vielä pitkä tie.

- Jari on varmaan pitkällä listalla mukana yhtenä vaihtoehtona. Mutta nythän ei ole vielä vahvistettu, onko Lappi menossa Citroenille, kuten on puhuttu. Ja mitä tekee Sebastien Ogier ja mitä tekevät kaikki muut? Eiköhän niitä asioita tarvitse ensin odottaa. Katsotaan sitten, mikä on tilanne, Grönholm totesi.

Huttunen ajaa tulevana viikonloppuna Puolan EM-rallissa ja lokakuun alussa hänen ohjelmassaan on Walesin MM-ralli Hyundain R5-kalustolla. Grönholmin mukaan Huttusen ensisijaisena vaihtoehtona on jatkaa Hyundailla myös ensi kaudella.

- Ellei sitten tuo juoru poi'i jotain muuta. Katsotaan sitä sitten. Kiinnostavaltahan se kuulosta.

Grönholm myöntää, että hän jutellut lyhyesti Toyotan tallipäällikön Tommi Mäkisen kanssa Huttusesta.

- Mutta ei Tommi osaa vielä sanoa juuta eikä jaata. Ensiksi heidän pitää selvittää Lapin kuvio ja sen jälkeen hän voi jotain ehkä sanoakin.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme