Mainos
 • Live

  Red Bull Air Race aika-ajot: Chiba

  La 26.5. 10:00 - 11:35
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Monaco

  La 26.5. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 26.5. 15:00 - 15:30
 • Live

  Ravit: Elitloppet

  La 26.5. 15:00 - 18:50
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 26.5. 15:30 - 15:55
Mainos

Ogierin pinna alkaa kiristyä: Haluaa ensi vuodeksi hyvät olosuhteet tai vaihtaa tallia

Rallin MM-sarjan kärkimies Sebastien Ogier vaatii Fordin kasvattavan tukeaan ranskalaisen nykyiselle tallille M-Sportille. Muussa tapauksessa Ogier uhkailee tallinvaihdolla.

Ogier marssi mestaruudesta toiseen Volkswagen-vuosien aikana 2013-2016, mutta saksalaismerkin vetäydyttyä yllättäen sarjasta joutui tähtikuljettaja hetkeksi tyhjän päälle. Ogier valitsi lopulta tämän kauden työkalukseen M-Sportin Fordin, jolla tulosta on syntynyt.

Ranskalainen on kuitenkin saanut tottua aiempia vuosia erilaisempiin työskentelytapoihin. M-Sport ei ole tehdastalli, joten resurssit ralliin täysillä panostaneeseen Volkswageniin verrattuna ovat huomattavasti pienemmät.

Ogier vaatii M-Sportin ajattamalta Fordilta lisäpanostusta sarjaan.

- Ei ole mikään salaisuus, että haluan ensi vuodeksi hyvät olosuhteet. En sano, että tilanteemme olisi tällä hetkellä huono, mutta pitkässä juoksussa M-Sportilla ei ole nykytilanteessaan vastusta tehdastiimeille, Ogier lataa Autosportille.

Ogier sanoo suoraan Fordin tuen olevan ratkaiseva tekijä hänen jatkonsa kannalta.

- Jos Ford vahvistaa panostan, uskoisin jatkavani tallissa. Lisäpanostuksella M-Sport olisi ykkösvalintani ensi kaudeksi.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme