Mainos
 • Live

  Moto3: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 06:30 - 07:25
 • Live

  MotoGP: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 08:05 - 09:05
 • Live

  Moto2: Japanin aika-ajot

  La 20.10. 09:05 - 10:05
 • Live

  La Liga: Real Madrid - Levante

  La 20.10. 13:55 - 15:55
 • Live

  Ravit: Toto76

  La 20.10. 15:00 - 18:15
Mainos

Östberg ylisti taistelua Latvalaa vastaan – "Hän on yksi hulluimmista kuskeista"

Citroenin Mads Östberg oli sunnuntaina päättyneen Suomen MM-rallin suurin yllättäjä.

Yllä olevalla videolla Jari-Matti Latvalan kommentit kolmannesta sijasta.

Östberg palautti Citroenin rallitallin uskottavuuden sijoittumalla upeasti toiseksi. Kakkostila ei tullut helpolla, sillä norjalainen oli tiukassa sekuntitaistossa viimeiselle erikoiskokeelle asti Toyotan Jari-Matti Latvalaa vastaan.

- Tunne on mielettömän hyvä. Oli mahtavaa taistella Jari-Mattia vastaan. Mitä tulee Jari-Mattiin, niin ikinä ei voi ajatella, että homma on ohi. Hän on yksi hulluimmista kuskeista tässä sarjassa ja hän voi tehdä mitä tahansa, Östberg totesi.

Östberg nappasi toisen sijan lopulta 2,8 sekunnin erolla ennen suomalaista.

- Viimeinen erikoiskoe oli ehkä urani parasta ajoa. Olen erittäin ylpeä itsestäni. Olin hieman huolissani sunnuntain kolmannen pätkän jälkeen, koska Jari-Matti kavensi niin paljon eroa. Kuitenkin koko ajan tuntui, että homma on kontrollissa, Östberg sanaili.

- Kaiken kaikkiaan tämä oli varmasti yksi urani parhaista ralleista. Tämä oli myös tärkeää minun urani kannalta ja erittäin tärkeä juttu Citroenille.

Östbergin mukaan kova suoritus Keski-Suomen sorateillä oli yllätys.

- Ajattelimme, että neljäs sija voisi olla maksimisuoritus. Olimme varmoja, että Toyota on ihan omassa luokassaan. Olemme kuitenkin menneet paljon eteenpäin auton kehitystyön osalta. Silti tämä oli pieni yllätys, Östberg summasi.

Alla Toyotan Esapekka Lapin ja tallipomo Tommi Mäkisen kommentit Suomen MM-rallista.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme