Mainos
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  Su 22.7. 14:30 - 15:00
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  Su 22.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Lähtösuora

  Su 22.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
 • Live

  Formula 1: Saksan osakilpailu

  Su 22.7. 15:55 - 18:10
Mainos

Puheet Loebin paluusta kiihtyvät – rallilegendalle tarjotaan lisää testipäiviä

Citroenin rallitoimintaa johtava Yves Matton on valmis antamaan tallin takavuosien suurnimelle Sebastien Loebille lisää ajoaikaa onnistuneiden ensitestien perusteella. 

Loeb testasi eilen tiistaina Citroenin C3-autoa asfalttipäällysteellä. Ensimmäistä kertaa tämän kauden ralliautolla ajanut Loeb oli heti elementissään, tarjoten tallille sen omien kommenttien perusteella runsaasti arvokasta lisätietoa auton kehityssuunnasta.

Citroen on ollut yksi kauden suurimpia pettymyksiä. Kauden ainoa voitto on keväältä Meksikosta, mutta epäluotettavuus sekä vauhdin puute ovat evänneet tallilta mahdollisuuden taistella valmistajien sarjan voitosta.

Huhut Loebin mahdollisesta paluusta alkoivat välittömästi tiedon testipäivästä noustessa julkisuuteen pari viikkoa sitten. Matton on kiistänyt yhdeksänkertaisen maailmanmestarin paluun tallin auton rattiin täksi kaudeksi, mutta tulevaisuuden suhteen on ollut arvoituksellisempi.

Viimeksi MM-rallin vuonna 2015 ajanut Loeb tarvitsisi vielä runsaasti lisäkokemusta uusista WRC-menopeleistä. Matton on kuitenkin tätä valmis tarjoamaan.

- Tällä hetkellä mitään ei ole päätetty, mutta olisi jännittävää nähdä hänen testaavan autoamme myös soralla. Katsotaan onnistuuko se, hän on tällä hetkellä kiireinen mies muiden ajohommien takia, Matton totesi wrc.comille.

Loeb on ajanut tällä kaudella aavikkoralleja sekä rallycrossia. Tulevassa Saksan MM-rallissa Citroenin C3-autoja kuljettavat Kris Meeke, Craig Breen ja Andreas Mikkelsen.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme