Mainos
 • Live

  Yleisurheilua: Skolimowska Memorial, Chorzow

  Ke 22.8. 17:30 - 21:00
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 22.8. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 22.8. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Ajax - Dynamo Kiova

  Ke 22.8. 21:45 - 00:15
 • Live

  UEFA Champions League Play-offs: Young Boys - Dinamo Zagreb

  Ke 22.8. 21:45 - 00:00
Mainos

Sebastien Ogier hämmästeli tämän vuoden Monte Carloa – "Aivan uskomattoman vaikeaa"

Rallin hallitseva maailmanmestari Sebastien Ogier ajoi ykköseksi uuden kauden avauskisassa Monte Carlossa. Ford-kuski Ogier jätti kakkoseksi ajaneen Toyotan virolaiskuljettajan Ott Tänakin lähes minuutin päähän.

Monte Carlossa myös Ogier sai maistaa olosuhteiden tuomia haasteita. Ogier säästyi kuitenkin pahemmalta, sillä häntä vaivasivat vain parit pienet penkassa käynnit.

– Monesti Monte Carlossa on haastavat olosuhteet, mutta nyt oli aivan uskomattoman vaikeaa, Ogier hämmästeli rallin jälkeen.

Viikonloppua värittivät lumisateet, tienjäätymiset, loskakelit ja väliin mahtuneet pehmeät mutaosuudet.

– Esimerkiksi renkaiden valinnan kanssa ei ole ollut koskaan näin suuria haasteita. Loppujen lopuksi onnistuimme kuitenkin ottamaan voiton ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Pitää kiittää tallia vahvasta kauden aloituksesta, Ogier kävi läpi.

– Jokainen kuski teki täällä virheitä ja niin tein minäkin. Toki muutaman vähemmän kuin muut, hallitseva mestari jatkoi.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme