Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Halle

  To 21.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  To 21.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 21.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Suninen sai kovaa koulua Saksan rallissa – "Pitää vain oppia"

Saksan MM-ralli oli Teemu Suniselle kova oppimatka. Hän saavutti WRC2 -luokan seitsemännen sijan. Viikonloppu oli nuorukaiselle erittäin vaikea, ongelmia riitti.

Sunisen tallikaveri Eric Camilli voitti WRC2-luokan kisan, suomalainen jäi hänestä yli neljä minuuttia.

Suninen nousi sunnuntain aluksi kaksi sijaa luokan neljänneksi, mutta heti seuraavalla ajolinja valui hieman leveäksi. Auto jäi kiinni, mutta Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula taistelivat Fordinsa irti mudasta. Aikaa kului niin paljon, että kaksikko valahti seitsemänneksi.

– Luisuimme mutkan hieman leveäksi ja jäimme jumiin. Siinä meni aikaa, mutta päästiin sentään maaliin, Suninen totesi tiedotteessa.

Haastavissa oloissa ajettu kilpailu antoi oppia myös seuraavaksi ohjelmassa olevaa, osittain asfaltilla ajettavaa Katalonian MM-rallia ajatellen.

– Eihän sunnuntaihin mitään erikoista muutoin mahtunut. Pitää vain oppia enemmän asfaltilla ajamista. Olihan tämä vähän turhauttava ralli, mutta täytyy vain parantaa tästä. Oppimista täytyy tapahtua erityisesti siinä, että osaisin jatkossa lukea paremmin tien pintaa ja pidon määrää, Suninen analysoi.

Kolmanneksi sijoittunut ruotsalainen Pontus Tidemand varmisti jo WRC2-luokan mestaruuden. Jäljellä on kolme MM-rallia.

Lähde: Sunisen tiedote

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme