Mainos
 • Live

  Champions Hockey League -arvontatilaisuus

  Pe 19.10. 13:00 - 13:30
 • Live

  ATP Tennis: Antwerpen / Puolivälierät

  Pe 19.10. 15:00 - 19:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / USA

  Pe 19.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 19.10. 19:00 - 20:55
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 19.10. 19:25 - 19:30
Mainos

Tallipomo Mäkinen otti kantaa Jari-Matti Latvalan asemaan Toyotalla

Jari-Matti Latvalan kausi rallin MM-sarjassa on sujunut mollivoittoisesti. Toyotan suomalaiskuljettajalle on tullut keskeytys neljässä perättäisessä MM-rallissa, mutta sunnuntaina päättyneessä Sardianian osakilpailussa hän sai sentään muutaman MM-pisteen seitsemännestä sijastaan.

Latvalan sopimus Toyotan kanssa on katkolla kuluvan kauden jälkeen. Toyota Gazoo Racingilla on ensi kaudesta sopimus ainoastaan virolaiskuljettaja Ott Tänakin kanssa.

Tallipäällikkö Tommi Mäkinen antoi ymmärtää Sardinian MM-rallin jälkeen, ettei Latvalan asema Toyotalla ole vaarassa heikoista esityksistä huolimatta.

- Minulla on täysi luotto Jari-Mattiin. Hänellä on ollut epäonnea matkassa, mutta se kuuluu tähän lajiin. Jari-Matin ajotaidot eivät ole hukkuneet mihinkään. Hän osaa ajaa kovaa, Mäkinen sanoi MTV Sportille.

Useimpien huippukuljettajien sopimukset ovat katkolla kauden 2018 jälkeen. Latvalan tavoin Esapekka Lapinkaan jatko Toyotalla ei ole vielä kiveen hakattu.

- Alamme keskustella näistä asioista vakavasti vasta Suomen ja Saksan MM-rallien jälkeen. Meillä on merkkimestaruuskamppailu täysin kesken, joten katsotaan, mihin suuntaan taistelu menee. Mutta en usko, että meillä on tarvetta suuriin muutoksiin. Pidetään meidän miehistö hereillä ja annetaan heille täysi tuki tehdä parasta työtä, Mäkinen linjasi.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme