Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Basel

  Ke 24.10. 16:00 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 24.10. 18:00 - 21:00
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 24.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  Jalkapallostudio

  Ke 24.10. 19:30 - 19:50
 • Live

  UEFA Champions League: Club Brugge - AS Monaco

  Ke 24.10. 19:40 - 21:50
Mainos

Teemu Suninen taistelee neljäntenä: Taktiikkani toimi

Teemu Suniselle lauantai oli erittäin onnistunut päivä Turkin MM-rallissa. Ford-kuljettaja sujutteli päivän kuusi erikoiskoetta tarkasti ja varmasti, ja saapui illan huoltoon jo kilpailun neljäntenä.

Videolla kooste lauantain aamupäivän tapahtumista.

Sunisen ero kärkeen on yli kolme minuuttia, mutta aikaeroa tärkeämpää on ollut kokemus, jota erittäin kivikkoiset erikoiskokeet ovat tuoneet nuorukaiselle.  Ennen viimeisen päivän neljää erikoiskoetta Suninen on parhaiten sijoittuneena Ford-kuljettajana välttänyt vaikeudet ja tuonut autoaan koko ajan varmoin ottein.

- Joillain erikoiskokeilla kiviä oli niin paljon, että otin tarkoituksella tarkasti. Yritin toki, mutta piti jättää pieni marginaali ajamiseen, ettei käy kuten monille ongelmiin joutuneille kilpakumppaneille kävi. Virhe näissä olosuhteissa tapahtuu niin helposti.

Oppimielessä Turkin MM-ralli on tarjonnut rajuinta, mitä sarjalla on tarjota. Suninen ja kartanlukija Mikko Markkula olivat erittäin harvoja kuljettajia, jotka suoriutuivat päivästä ongelmitta.

Sunisen sijoitukset lauantain erikoiskokeilla eivät yltäneet kovimpiin noteerauksiin, mutta tasainenkin ajo tuntui rankan päivän jälkeen jo pienoiselta voitolta.

- Ajo tuntui hyvältä, mutta ajat eivät aivan olleet sellaisia kuin olisin toivonut niiden olevan. Tämä on kuitenkin osa oppimista, vaikka nuorena kuljettajana tietysti haluaisin erikoiskoeaikojen olevan parempia. Renkaiden kulumistakin täytyi tarkkailla koko ajan, eikä rengasrikkoihinkaan toisaalta ollut varaa, joten taktiikkani toimi niiltä osin, kun selvisimme päivän murheitta läpi.  

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme