Mainos
 • Live

  ATP Tennis: Halle

  To 21.6. 13:00 - 20:30
 • Live

  ATP Tennis: Queen's Club

  To 21.6. 14:00 - 22:00
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 21.6. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 21.6. 22:25 - 22:35
Mainos

Tommi Mäkinen kehuu: Ensi vuonna Lappi on valmis taistelemaan

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen antoi vahvan luottamuslauseen Esapekka Lapille, vaikka hänen kisansa Saksassa meni alakanttiin.

Lappi osui perjantaina muuriin ja joutui keskeyttämään. Hän jatkoi superrallisäännön turvin ja oli lauantaina todella turhautunut, kun uran ensimmäisessä asfaltilla ajetussa WRC-kisassa vauhti ei vain riittänyt muihin. Sunnuntaina Lappi kuitenkin polki kovaa kyytiä.

– Tämä päivä oli erittäin tärkeä hänen itseluottamukselleen näissä olosuhteissa. Nyt olen todella varma, että Esapekka on valmis taistelemaan täällä ensi vuonna, Mäkinen totesi tiedotteessa.

Mäkisen lausunto on yhä vahvempi vihje siitä, että Lappi on jatkamassa tallissa. Hänen jatkoaan ei ole vahvistettu, mutta samansuuntaisia kommentteja nousi ilmoille myös Suomen MM-rallin aikana.

Lappi teki kovaa työtä lauantain turhauttavan päivän jäljiltä.

– Teimme paljon analyysia eilisiltana ja löysimme juttuja, joita tein väärin ja tämä päivä oli paljon parempi. Toinen erikoiskoe oli todella hyvä (pohja-aika), seuraavalla kävin ulkona, koska jarrutin liian myöhään ja moottori sammui. Power Stagella olin todella onnekas, siinä oli iso tilanne. Mutta täytyy olla tyytyväinen viimeisen päivän vauhtiin, Lappi summasi.

Lappi oli Power Stagen kakkonen ja kuittasi kisasta neljä MM-pistettä. Lopputuloksissa hän oli 21:s.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme