Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 20.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 20.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  UEFA Europa League: PAOK - Chelsea

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  UEFA Europa League: Villarreal - Rangers

  To 20.9. 19:45 - 21:55
 • Live

  PGA TOUR Golf: TOUR Championship By COCA-COLA

  To 20.9. 20:50 - 05:43
Mainos

Useat WRC-tallit Kalle Rovanperän kintereillä – manageri: "Käyty vakavia keskusteluja"

Rallimanageri Timo Jouhki vahvistaa MTV Sportille, että hänen suojattinsa Kalle Rovanperä on käynyt jo keskusteluja WRC-tallien kanssa.

Rovanperä, 17, on ajanut WRC2-luokassa Skodalla upeasti tällä kaudella, vaikka voittoja ei olekaan tullut. Otteet ovat herättäneet WRC-tallien mielenkiinnon.

- Ollaan kuitenkin käyty vakavia keskusteluja silläkin taholla, mutta Kallellahan on vielä paljon opittavaa MM-sarjasta, ei vähiten tietenkään luokituspuolella, vaan oppia myös sitä ympäristöä, Jouhki totesi puhelimitse.

- Skoda on varsinaisen hyvä paikka oppia asioita. Siellä ei opi pelkästään kilpailemalla, niin he ovat myös kovia testaamaan ja se auttaa myös hänen kehityksessään todella paljon.

Rovanperän sopimus Skodan kanssa kattaa myös ensi kauden, joten aikaisintaan Rovanperän kohdalla puhutaan WRC-debyytistä kaudella 2020. 

- Mitään ei kuitenkaan ole sovittu, koska meillä on tietyt ehdot Skodan sopimuksessa, millä ehdoilla hän voi päästä siitä irti ja saada esimerkiksi sopimuksen WRC-tiimin kanssa, Jouhki kertoi.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme