Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ma 16.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 16.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ma 16.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 17.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 17.7. 19:25 - 19:30
Mainos

Video: Suomalaisella rallilupauksella omituinen tilanne – tönäisi MM-kärkimiehen ulos tieltä

Suomalaisella rallilupauksella Emil Lindholmilla oli monenlaista ohjelmaa Suomen MM-rallissa.

Junioreiden JWRC-luokassa toisen MM-rallinsa ajanut Lindholm joutui kartturinsa Tomi Tuomisen kanssa erikoiseen tilanteeseen lauantaina Päijälän erikoiskokeella, kun edellä mennyt Nil Solans oli yhtäkkiä aivan kaksikon edessä.

Lindholmin ja Tuomisen tilanne videolla ajasta 2.44 alkaen:


Solansilla oli ongelmia ja Lindholmilla oli selvästi enemmän vauhtia. Tilanne päätyi siihen, että Lindholm osui Solansin auton perään ja espanjalainen suistui ojaan. Hän kuitenkin pääsi nopeasti takaisin polulle ja Lindholm pääsi hänen edelleen.

Kartturi Tuominen kertoi Facebookissa, että Solans suhtautui tilanteeseen huumorilla. Hänen molemmat sivupeilinsä olivat rikkoutuneet, joten takaa tuleva suomalainen ei osunut näkökenttään.

Solans oli lopulta luokkakisan kakkonen. Hän on voittanut kauden kolme aiempaa kilpailua, joten hän on JWRC-sarjan johdossa. Lindholmilla oli jo varma kakkossija taskussa, mutta hän kaatoi autonsa viimeisenä ajopäivänä Oittilan erikoiskokeella rajusti. Auto pyöri lähes neljä kertaa katon kautta ympäri.

Kommentoi

Uusimmat uutiset

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme