Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  Ti 26.9. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 26.9. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  Ti 26.9. 22:25 - 22:35
 • Live

  Ravit: Toto65 Vermo

  Ke 27.9. 19:00 - 21:05
 • Live

  Tulosruutu

  Ke 27.9. 19:25 - 19:30

Vermon Toto65-raveihin halutaan panostaa jatkossa enemmän

Keskiviikon Toto65-kierros ravataan tuttuun tyyliin maan pääradalla Vermossa. Illan ravit ovat palkintotasoltaan kuitenkin hieman poikkeukselliset.

Vermossa ravataan keskiviikkona Triplatonni-ravit, joka tarkoittaa, että raveissa kilpaillaan normaalia suuremmilla palkinnoilla.

- Tavallisissa keskiviikkoraveissa palkintorahoja jaetaan keskimäärin 45 000 euroa. Tulevissa 65-raveissa kokonaispalkintosumma on melkein 63 000 euroa, joka on huomattavasti enemmän kuin normaali-iltoina, Suomen Hippoksen toimitusjohtaja Vesa Mäkinen iloitsee.

Ravien korkea palkintotaso näkyy Mäkisen mukaan luonnollisesti myös lähtöjen tasokkuudessa.

- Vermo on saanut suomenhevosten pitkää matkaa lukuun ottamatta täydet lähdöt aikaiseksi. Se on hieno juttu. Jokaisessa lähdössä on lisäksi vähintään 2000 euron ykköspalkinto.

Keskiviikon erotuttava arkiraveista

Mäkinen kokee tärkeänä asiana, että Vermossa pystyttäisiin jatkossakin ajamaan laadukkaita keskiviikkoraveja suurilla ykköspalkinnoilla.

- Koko ravitarjonnalle on tärkeää, että lauantain Toto76-ravien lisäksi on olemassa toinen profiilipäivä, jolloin ajetaan muita arkipäiviä suuremmilla ykköspalkinnoilla.

- Ensi vuonna tähtäämme siihen, että Vermon palkintotaso erottuisi selvemmin muusta arkitarjonnasta. Voi olla, että ihan näin korkeisiin palkintoihin meillä ei ole yksinkertaisesti varaa, mutta lähelle kuitenkin pyrimme. Hallitus päättää lopulliset palkinnot.

Hippoksen toimitusjohtaja uskoo, että Vermon palkintojen nousu vaikuttaisi moneen asiaan positiivisesti.

- Kauempaa on pienempi kynnys lähteä pääkaupunkiseudulle, kun palkinnot erottuvat aiempaa selkeämmin muusta arkitarjonnasta. Lisäksi se kiinnostaa myös pelaajia, jos ajettavat lähdöt ovat tasokkaita ja täysiä.

- Kesällä Vermossa oli yksinkertaisesti paljon vajaita lähtöjä, sillä kesällä ajettiin paljon enemmän lähtöjä, ja sitten sattui viikkoja, että viikonlopun huippuravien lisäksi arkipäivälle osui Triplatonni-ravit.

Triplatonni-raveja on Mäkisen mukaan tarkoitus kuitenkin vähentää ensi vuonna uuden profiilipäivän johdosta.

- Ensi vuonna on tulossa keskiviikon ja lauantain lisäksi myös kolmas profiilipäivä maanantaille, jolloin ajetaan kuusi kappaletta 2000 euron ykköspalkinnolla ravattavia lähtöjä. Maanatain ravit ajetaan Xpress-tyylisesti kahdella eri raviradalla.

Vermo samoilla linjoilla

Vermon raviradan kilpailupäällikkö Timo Mahlamäki iloitsee normaalia suurempien palkintojen näkyvän ravien tasossa.

- Taso on aavistuksen verran parempi kuin mitä normaalina keskiviikkona, kuten myös pitääkin olla, sillä lähdöt ajetaan isommilla palkinnoilla, Timo Mahlamäki arvioi.

Mahlamäki myöntää, että Vermo kärsi hevospulasta kesäaikana. Hän kuitenkin uskoo tilanteen korjaantuvan ensi vuonna.

- Pienet palkinnot olivat yksi syy siihen, miksi Vermoon ei riittänyt kesällä hevosia. Vermon palkinnot eivät eroa enää niin paljon muista arkiraveista juuri näiden Triplatonni-ravien takia. Kesällä järjestettiin myös paljon raveja, jotka hajaannuttivat hevosia muualle kilpailemaan.

- Näen Vermon keskiviikkoravit selkeänä kakkospäivänä lauantain jälkeen. Tarkoituksena on, että Vermon palkintoihin saataisiin korotusta, joka poistaisi samalla hevospulan. Pelaajat ovat mieltäneet Toto65-pelin keskiviikkopeliksi, ja sitä koitamme nostaa hyvätasoisilla kilpailuilla, jotka palkintojen nosto mahdollistaisi.

Vaikka Vermon ravirata ei ollut hyötyjä Triplatonni-raveista, ei Mahlamäki koe niiden olevan missään tapauksessa huono asia.

- Kukaan ei voi olla pahoillaan siitä, jos palkintorahojen jakamista lisätään, vaikka niitä sitten jaettaisiinkin missä tahansa Suomea.

MAINOS
Ravit suorana C Morella
Joka viikko kuusi suoraa ravilähetystä maanantaista lauantaihin!
Tilaa C More tästä ja aloita katselu vaikka heti

Tv-lähetykset: Ravit

 • Ravit: Toto5

  Ravit: Toto5

  Tiistai 26.9. 19:00-20:50
  Kriterium-karsinnat Tampereella. Juontaja Marinka Salminen. Peliasiantuntija Iivari Ingves. Suora lähetys.
  Tiistai 26.9. 19:00-20:50
 • Ke 27.09.

 • Ravit: Toto65 Vermo

  Ravit: Toto65 Vermo

  Keskiviikko 27.9. 19:00-21:05
  Toto65-ravit Vermossa. Selostus Marko Lähteenmäki. Asiantuntijat Kari Lähdekorpi ja Patrik Westerberg. Haastattelut Jere Törmänen ja Sonja Julkunen. Suora lähetys.
  Keskiviikko 27.9. 19:00-21:05
 • To 28.09.

 • Ravit: Toto4

  Ravit: Toto4

  Torstai 28.9. 19:00-20:35
  Ravit Lahdessa. Juontaja Ari Kanerva. Suora lähetys.
  Torstai 28.9. 19:00-20:35
 • Pe 29.09.

 • Ravit: Toto4

  Ravit: Toto4

  Perjantai 29.9. 19:00-20:35
  Ravit Porissa. Juontaja Ari Kanerva. Suora lähetys.
  Perjantai 29.9. 19:00-20:35
 • La 30.09.

 • Ravit: Toto76

  Ravit: Toto76

  Lauantai 30.9. 15:00-18:00
  Toto76-kierros Forssassa. Juontaja Juha Jokinen. Selostaja Antti Pylkkänen. Haastattelut Satu Laakso. Studiovieraana Villinmiehen Tammakilvan yllätysvoittajan Kuunvalon Sirun valmentaja Jonne Väkeväinen. Suora lähetys.
  Lauantai 30.9. 15:00-18:00
 • Katso lisää

Palautelomake

ruusuja
risuja
kysymys
ehdotus

*

Kiitos palautteestasi!

Valitettavasti emme ehdi vastata jokaiseen viestiin henkilökohtaisesti.

Palautteen jättäminen ei onnistunut

Yritä hetken päästä uudelleen.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot