Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 19.7. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 19:25 - 19:30
 • Live

  Tulosruutu

  To 19.7. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: Barbasol Championship

  Pe 20.7. 00:00 - 05:43
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / Saksa

  Pe 20.7. 11:55 - 13:40
Mainos

Mo Farah otti yhteen brittimedian kanssa – "Yritätte tuhota kaiken saavuttamani"

Lauantai-iltana kotiyleisönsä edessä arvokisauransa lopettanut kestävyysjuoksija Mo Farah otti raskaasti hänen taustajoukkoihinsa kohdistetut kysymykset.

Farah otti miesten 5 000 metrillä hopeaa eikä pystynyt päättämään uraansa jälleen yhteen tuplamestaruuteen Lontoon MM-kisoissa.

Illan päätteeksi Farahille esitettiin kysymyksiä hänen taustallaan edelleen toimivasta valmentajasta Alberto Salazarista, jota tutkitaan dopingyhteyksistä sekä väitetystä yhteistyöstä Jama Adenin kanssa, joka pidätettiin viime vuonna dopingtiedustelun yhteydessä.

Lisäksi Farahin on väitetty saaneen urallaan hengenvaarallista lääkitystä. Hän myös katosi testaajilta kahteen otteeseen ennen vuoden 2012 Lontoon olympialaisia.

34-vuotias Farah ei ollut lainkaan iloinen siitä, että nämä asiat nostettiin pöydälle hänen uransa viimeisen 5 000 metrin arvokisafinaalin jälkeen.

– Tämä on kuin rikkinäinen levy, joka vain toistaa itseään. Miksi se pitää tuoda esiin vuosi toisensa jälkeen? Olen saavuttanut, mitä olen saavuttanut – ja te yritätte tuhota sen, Farah tulistui Telegraph-lehden mukaan.

– Voitte kirjoittaa, mitä haluatte. Fakta on se, että saavutukseni ovat tulleet kovan työn tuloksena ja sillä, että olen laittanut pallini likoon vuosi vuoden jälkeen kotimaani puolesta, hän jatkoi.

– Muuta ei voi sanoa. Historia ei valehtele. Minusta on outoa, miten jotkut kirjoittavat asiat sopimaan heidän myymäänsä tarinaan, Farah sanoi.

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme