Mainos
 • Live

  Ravit: Toto5

  To 18.10. 19:00 - 20:50
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 19:25 - 19:30
 • Live

  SHL: Skellefteå - Djurgården

  To 18.10. 19:50 - 22:20
 • Live

  Tulosruutu

  To 18.10. 22:25 - 22:35
 • Live

  PGA TOUR Golf: CJ CUP @ NINE BRIDGES

  Pe 19.10. 05:00 - 08:58
Mainos

Neziri riemuissaan: Kauan siinä meni, mutta vanha Nooralotta on tullut takaisin

Juoksu kulkee ja harjoitus maistuu. Moninkertainen arvokisaedustaja Nooralotta Neziri on viimein selvinnyt viime kesän vaikeuksistaan.

– Kaksi-kolme viime viikkoa on tuntunut siltä, että vanha Nooralotta on tullut takaisin, mutta kauan siinä meni, aitajuoksija kertoo Urheiluliiton tiedotteessa.

– Nyt tavoite on, että olisin jo hallikaudella samoissa tuloksissa kuin aiemmin.

Nezirin viime kausi oli vaikea. Raju henkinen ja fyysinen rasitus pakotti hänet lopulta jättämään kauden kesken, mutta nyt ongelmat on selvitetty. Viime kesänä Neziri siirtyi jo Jussi Ihamäen valmennuksesta kokeneen Petteri Jousteen ohjaukseen ja muutti samalla Porista Jyväskylään.

Vuoden vaihtuessa Neziri vaihtaa myös seuraa. Turun Urheiluliittoa aiemmin edustanut Neziri siirtyy Jyväskylän Kenttäurheilijoiden riveihin.

– Uskon asuvani ja urheilevani Jyväskylässä pidemmän aikaa, joten koin parhaaksi ratkaisuksi edustaa asuinpaikkakuntani seuraa, Neziri kertoo.

– Sitä kokee itsensä ihan eri tavalla seuran jäseneksi ja saa siitä tukea, kun elää ja asuu samassa yhteisössä, jossa seura toimii.

Alkava kausi on Jyväskylän Kenttäurheilijoille erityinen, sillä seura järjestää Kalevan kisat Jyväskylässä Harjun kentällä 19.–22. heinäkuuta.

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme