Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Riossa tyrinyt juoksija häipyi viime tipassa MM-viestistä – "Hänen täytyy selvittää päänsä"

Vuosi sitten Rion olympialaisten viestijuoksussa Ison-Britannian joukkueen mahdollisuudet viivarikollaan pilannut Matthew Hudson-Smith jätti tiimikaverinsa pulaan juuri ennen Lontoon MM-kotikisojen 4x400 metrin alkueriä.

Hudson-Smith vetäytyi viestijoukkueesta vain 20 minuuttia ennen lauantaina päivällä juostuja alkueriä. Kisoja isännöivät britit joutuivat turvautumaan varamieheen, mutta selvittivät aikavertailun kautta tiensä sunnuntain loppukilpailuun.

Arvailut mahdollisesta polvivammasta eivät pitäneet joukkuekaveri Martyn Rooneyn mukaan paikkaansa. Hän kertoi Hudson-Smithin vain lähteneen paikalta.

– Sen verran kuin minä tiedän, Matt jättäytyi itse pois, Rooney kertoi Telegraph-lehdelle.

– Hänellä on omat ongelmansa selvitettävänään. Tämä on todella sääli, sillä hän on superlahjakas ja juossut hienot kisat, mutta hänen täytyy nyt selvittää päänsä, Rooney paljasti.

Hudson-Smithin ongelmien taustalla on lehden mukaan vuosi sitten Rion olympialaisissa tapahtunut moka. Britannia hylättiin Hudson-Smithin astuttua vaihdon yhteydessä viivan päälle. Juoksija ei ole suostunut vieläkään katsomaan tilannetta kuvanauhalta.

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme