Mainos
 • Live

  Champions Hockey League -arvontatilaisuus

  Pe 19.10. 13:00 - 13:30
 • Live

  ATP Tennis: Antwerpen / Puolivälierät

  Pe 19.10. 15:00 - 19:00
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 1 / USA

  Pe 19.10. 17:55 - 19:40
 • Live

  Ravit: Toto5

  Pe 19.10. 19:00 - 20:55
 • Live

  Tulosruutu

  Pe 19.10. 19:25 - 19:30
Mainos

Simo Lipsaselle jäi parannettavaa EM-finaaliin – "Kaikki lähtevät samalta viivalta"

Kolmiloikkaaja Simo Lipsaselle jäi parantamisen varaa sunnuntaiseen EM-finaaliin.

Lipsanen selvitti tiensä kolmiloikan finaaliin tuloksella 16,51. Lipsanen näkee suorituksessaan vielä parannettavaa, mutta oli tyytyväinen finaalipaikkaan.

– Ei ne hypyt vielä ihan parasta olleet, mutta tänään tavoitteena oli finaalipaikka ja se toteutui. Kaikki lähtevät samalta viivalta finaaliin, Lipsanen kommentoi MTV Sportille karsinnan jälkeen.

Lipsanen hyppäsi tuloksensa toisella hyppykierroksella, mutta kolmas loikka näytti huomattavasti paremmalta. Hyppy oli kuitenkin yliastuttu.

– Juoksu avautui siinä pikkuisen paremmin. Otin askelmerkkiä vähän taakse ja uskalsin avata enemmän juoksua lankulle. Sitä kautta sai paremman rytmin ja imun lankulle, mutta ihan pikkuisen painui yli, Lipsanen kertaa hyppyään.

Kaiken kaikkiaan Lipsanen näkee esityksissään parantamisen varaa, jotta mitalihaaveet olisivat realistisia. 22-vuotias Lipsanen povaa finaalista tasaista kilpailua.

– Aika paljonkin pitää parantaa. Taso on etukäteen ajateltuna todella tasainen ja monella hyppääjällä on saumat pärjätä. Pitäisi olla varaa parantaa, Lipsanen sanoo. 

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme