Mainos
 • Live

  Formula 1: Vapaat harjoitukset 3 / Saksa

  La 21.7. 12:55 - 14:10
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Ennakkotunnelmat

  La 21.7. 15:00 - 15:30
 • Live

  Formula 1 Varikkosuora

  La 21.7. 15:30 - 15:55
 • Live

  Formula 1: Saksan aika-ajot

  La 21.7. 15:55 - 17:15
Mainos

Suomen yleisurheilussa kuohuu – "mustamaalaaminen lopetettava"

Suomen Urheiluliiton liittovaltuusto tyrmäsi kokouksessaan Helsingissä liittovaltuutetuille ja medialle lähetettyjen sähköpostien väitteet. Urheiluliittoa kohtaan oli esitetty nimettömissä sähköposteissa syytöksiä koskien Espoon Otahallin osakekauppaa ja liiton taloutta.

SUL myi vuosi sitten miljoonakaupassa osuutensa Otahallista, ja tuosta kaupasta puhuttiin myös liittovaltuuston kokouksessa. Kauppaa on väitetty hätiköidyksi.

– SUL kestää minkä tahansa tarkastelun, mutta yleisurheilun tulevaisuus ei kestä tälläistä keskustelua. Se osuu liiton ja seurojen nilkkaan ja on äärimmäisen tyhmää, SUL:n puheenjohtaja Vesa Harmaakorpi jyrähti Urheiluliiton tiedotteessa.

Liittovaltuusto ilmoitti antavansa "täyden tukensa" hallitukselle ja sen johdolle. Valtuusto viestitti kuitenkin edellyttävänsä hallitukselta "tarpeellisia toimenpiteitä SUL:n ja yleisurheilun mustamaalauskampanjan lopettamiseksi ja tilanteen normalisoimiseksi, sekä asiaan liittyvistä päätöksistä tiedottamista". 

Liiton hallitukseen nimettiin uusina jäseninä Aila Ahonen ja entinen 10-ottelija Sami Itani.

Kommentoi

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme