Erkka Rantanen MTV:n uudeksi myyntijohtajaksi

MTV on tiedottanut uusista johtajarekrytoinneistaan. Mediatoimistokonserni GroupM:n Suomen COO Erkka Rantanen on nimitetty MTV:n uudeksi myyntijohtajaksi.

28. tammikuuta MTV:n uutena myyntijohtajana aloittava KTM Erkka Rantanen (45) tulee panostamaan mainostaja-asiakkaiden entistä parempaan palveluun.

”Vaikka kaupallinen tv on Suomessa nyt vahvempi kuin koskaan, ja MTV:n kanavavalikko on kattavin ja laadukkain, meidän on parannettava suoritustamme erityisesti asiakastyössä. Meidän on kokonaisvaltaisesti ymmärrettävä asiakkaidemme liiketoimintaa, kohderyhmiä ja tavoitteita ja tarjottava heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevia ratkaisuja. Tämän vuoden yhdeksi tärkeimmäksi tavoitteeksi asetammekin asiakastyytyväisyyden selkeän parantamisen”, lupaa Erkka Rantanen.

Erkka on vaikuttanut mediatoimistoalalla yli 16 vuotta ja hän on monelle asiakkaallemme ja yhteistyökumppanillemme jo tuttu kasvo. Erkka toimi vuodesta 2013 maailman johtavan mainonta- ja markkinointiviestintäkonserni WPP:n omistaman mediatoimisto Mindsharen COO:na ja vuodesta 2015 GroupM-konsernin COO:na.

”Erkka Rantanen ymmärtää mainostaja-asiakkaiden liiketoimintaa ja tarpeita paremmin kuin todennäköisesti kukaan muu Suomessa. Hänen kokemuksensa myös kansainvälisten mainonnan mallien ja toimintatapojen jalkautuksesta on meille ensisijaisen arvokasta asiakastyön parantamisessa”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

Siihen asti kunnes Erkka aloittaa MTV:llä, jatkaa Sami Särkelä MTV:n vt. myyntijohtajana. Asiakkaamme voivat kääntyä kaikissa kysymyksissä myös asiakasvastaaviensa puoleen tuttuun tapaan.

 MTV kertoi myös rekrytoineensa Johannes Leppäsen uudeksi kuluttajaliiketoiminnan johtajaksi. Lue lisää Johanneksesta tiedotteesta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme