Fintoton ravitapahtumat MTV:lle 2015

MTV ja Fintoto Oy ovat solmineet monivuotisen sopimuksen raviohjelmien tuottamisesta ja televisioimisesta vuoden 2015 alusta alkaen. Raviohjelmia nähdään MTV:n medioissa kuutena päivänä viikossa.

Yhteistyö tarkoittaa arkisin ja lauantaisin nähtävien ravitapahtumien televisiointia sekä muuta medianäkyvyyttä MTV:n kanavilla.

”Uusi yhteistyösopimus valtakunnallisesti merkittävän mediakumppanin ja ilmiöiden rakentajan kanssa tuo koko raviurheilulle sekä Toto-pelaamiselle sellaista näkyvyyttä, joilla haluamme houkutella niin uusia harrastajia, katsojia kuin pelaajiakin”, Fintoton myynti- ja markkinointijohtaja Kimmo Wager toteaa.

”Ravilähetysten siirtyminen MTV:n medioihin vahvistaa entisestään urheilutarjontaamme ja tuo valikoimaan yhden Suomen suosituimmista lajeista. MTV:n monipuolinen mediavalikko mahdollistaa ravien seuraamisen niin perinteisen television kuin verkossa toimivan MTV Katsomonkin kautta. Lisäksi ravisisältöä tarjoavat Radio Nova, MTV:n verkkosivustot ja Tekstikanava. Olemme iloisia ja ylpeitä siitä, että Veikkauksen ohella nyt myös Fintoto luottaa MTV:n kykyyn palvella suomalaisia kansallisesti merkittävien pelien ja tapahtumien välittämisessä ja ilmiöiden luomisessa”, kertoo MTV:n toimitusjohtaja Heikki Rotko.

"Mainostajille ravisisältö tuo erittäin ison ja lojaalin kuluttajaryhmän, joita voi puhutella MTV MAX, MTV3 -kanavien mainoskatkoilla ja MTV:n on-line sisältöjen mainospaikoilla netissä ja mobiilissa", toteaa Juho Ukkonen, vastaava kaupallinen tuottaja MTV:stä.

Ravilähetykset MTV:llä

MTV esittää medioissaan raveja vuoden 2015 alusta alkaen seuraavasti:

  • MTV3-kanavalla lauantaisin kello 17-18
  • MTV Total –kanavilla keskiviikkoisin suora lähetys kello 19-21
  • MTV Total –kanavilla muina arkipäivinä suora lähetys kello 19.15-20.30
  • Päivittäinen tulos- ja uutisseuranta
  • MTV-kanavalla nähdään myös ravien suurtapahtumia kuten Kuninkuusravit
  • Lisäksi ohjelmia näytetään MTV Katsomo-palvelun kautta

Ensimmäinen lähetys nähdään MTV:llä 1.1.2015.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme