Haastattelussa myyntijohtaja Mikki Ivovaara: ”Ihmiset tulevat ensin”

Mikki Ivovaara aloitti 9. helmikuuta MTV:n myyntijohtajana. Hän toimii esimiehenä noin sadalle myynnin ammattilaiselle ja johtaa monimediamyyntiä ja sen kehittämistä. Lue Mikin haastattelu!

Mikki, kerro lyhyesti taustastasi?

Olen ollut työelämässä jo 30 vuotta. Lähes puolet siitä ajasta olen ollut Mercuri Internationalissa, joka on yksi maailman suurimmista myyntityön ja myynnin johtamisen konsulttiyhtiöstä. Olen tehnyt pitkän uran myös myynnin ja markkinoinnin esimiestehtävissä finassitoimialalla.

Olen kotoisin Vaasasta, naimisissa ja kolmen täysi-ikäisen lapsen isä.

Millä fiiliksellä aloitat MTV:llä?

Oikein hyvällä fiiliksellä ja mielellä! Odotan kovasti, että pääsen työskentelemään MTV:n ammattilaisten ja asiakkaiden kanssa.

Olet toiminut pitkään johto- ja esimiestehtävissä. Mitkä ovat sinulle omassa johtamistyössäsi tärkeimmät ohjenuorat?

”Ihmiset tulevat ensin, asiat perässä”. Mielestäni esimiehen keskeisenä tehtävänä on auttaa tiimiläisiä onnistumaan sekä kasvamaan ja kehittymään omassa työssään.

Millä tavoin lataat akkuja?

Tekemällä yhtikäs mitään! Harrastukseni eli moottoripyörällä ajeleminen, valokuvaus ja ju-jutsu-treenit rentouttavat myös.

Kiitos haastattelusta!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme