Jarkko Nordlundista MTV:n uusi toimitusjohtaja

Universal Music Finland & Balticin toimitusjohtaja Jarkko Nordlund on valittu MTV Oy:n toimitusjohtajaksi. Kokenut viihdealan ja maksutelevisio-liiketoiminnan osaaja Nordlund aloittaa tehtävässään tammikuussa 2016.

”Pohjoismaisen musiikki- ja maksutelevisioalan pioneerina Jarkko Nordlund tietää, mitä digitaalinen transformaatio on. Jarkon johtamiskokemus liiketoiminnan uudistamisesta tuo oikeanlaista draivia MTV:n yrityskulttuuriin ja varmistaa, että tarvittava muutos tapahtuu tiiviissä yhteistyössä MTV:n henkilökunnan, kuluttajien ja mainostaja-asiakkaiden kanssa”, sanoo MTV:n omistavan mediakonserni Bonnierin Broadcasting-liiketoiminta-alueen johtaja Casten Almqvist.

Nordlundilla on musiikkibisneksen uudistamisen lisäksi 10 vuoden kokemus suomalaisen maksutelevisioliiketoiminnan rakentamisesta Viasat Finlandin ja Canal +:n toimitusjohtajana.

”MTV:llä on upea historia ilmiöiden luomisessa ja uutisten kehittämisessä ja olen valtavan innostunut siitä, että pääsen mukaan pitämään huolta siitä, että jatkossakin syntyy laajoja kohderyhmiä puhuttelevia hittejä ja kestosuosikkeja. MTV:n vahva yhteys suomalaisiin kuluttajiin hyödyttää myös mainostajiamme”, MTV Oy:n toimitusjohtajana aloittava Nordlund sanoo.

”Tehtävänäni on pitää MTV Suomen parhaana viihdyttäjänä sekä ylivoimaisena mainosvälineenä ja palauttaa yhtiö samalla liiketoiminnaltaan kannattavaksi.”

MTV:n toimitusjohtajana toimii vuoden loppuun Jani Koskinen, joka siirtyy vuoden alusta yhtiön varatoimitusjohtajaksi vastaamaan yhtiön strategiasta, hallinnosta ja taloudesta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme