Juha Västi aloittaa MTV:n erikoisratkaisutiimin Nextin vetäjänä

MTV:n erikoisratkaisutiimin Nextin päällikkönä aloittaa Juha Västi. Juha Västi on toiminut vastaavanlaisessa tehtävässä eli luovan tiimin vetäjänä Bauer Media Oy:ssa, josta siirtyy MTV Oy:n palvelukseen 2. tammikuuta 2018.

Juha Västillä (medianomi, 34) on monipuolista kokemusta kaupallisen median parista. Radioliiketoiminnan lisäksi hän on ollut mukana monissa eri tv-tuotannoissa ja perustanut oman videotuotantoyhtiön.

"On hienoa päästä työskentelemään motivoituneiden ammattilaisten kanssa. Medioiden välillä kilpailu kovenee entisestään, ja pelin vie se, joka onnistuu ratkaisuillaan kasvattamaan eniten asiakkaan liiketoimintaa. Siihen aiomme keskittyä. Erikoisratkaisujen täytyy olla toimivia, tuloksellisia ja mitattavia", Västi kertoo.

Juhalla on vahvaa osaamista monikanavaisten, asiakaslähtöisten erikoisratkaisujen kehittämisestä. Hän on ratkaisukeskeinen, ketterä ja kokenut tiiminvetäjä. Myös yrittäjätaustansa myötä Juhalla on liiketoiminnan perusperiaatteet hallussa ja ymmärrystä markkinoinnin roolin tärkeydestä. Olemme iloisia saadessamme Juhan MTV:lle osaksi tiimiämme!”, kertoo MTV:n myyntijohtaja Outi Rekola.

Next vastaa MTV:n ilmiöiden ja sisältöjen monimediallisesta tuotteistamisesta kuten ohjelmayhteistyö-, kanavailme- ja sosiaalisen median ratkaisuista, mainosrahoitteisista ohjelmista sekä muista erikoisratkaisuista. Next kuuluu mediamyynnin ohella MTV:n mainosrahoitteiseen liiketoimintaan.

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot