Mikki Ivovaara MTV:n uudeksi myyntijohtajaksi

MTV on nimittänyt eMBA Mikki Ivovaaran myyntijohtajaksi. Hän vastaa jatkossa MTV:n monimediamyynnistä BtoB-asiakkaille.

Mikki Ivovaara aloittaa tehtävässään helmikuun alkupuolella. Hän siirtyy MTV:lle Mercuri Internationalista, jossa hän toimi konsulttiryhmän esimiehenä. Ivovaaralla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtotehtävistä.

Mikki Ivovaaraan tehtäviin MTV:n myyntijohtajana kuuluu monimediamyynnin johtaminen ja kehittäminen. Hän toimii esimiehenä noin sadalle myynnin ammattilaiselle. Ivovaara on kaupallisen johtoryhmän jäsen ja raportoi MTV:n kaupalliselle johtajalle Tomi Haloselle.

”Mikki tuo mukanaan vahvan johtamiskokemuksen, hän osaa tukea ja motivoida tiiminsä hyviin tuloksiin. Sen lisäksi hän on osoittanut kykynsä asiakastyön kehittämisessä eli prosessien, toimintatapojen ja järjestelmien uudistamisessa. Mikin johdolla myyntitoiminnoista ja ammattilaistemme osaamisesta saadaan parhaat tehot irti”, Tomi Halonen kertoo.

Ivovaara suhtautuu uuteen työhönsä innostuneesti ja tietää jo, mihin energiansa ensin kohdistaa.

”Ihan aluksi keskityn kuuntelemaan monimediamyynnin ammattilaisia ja heidän näkemyksiään. Keskustelen myös asiakkaiden kanssa ja selvitän heidän kokemuksiaan ja kehitystoiveitaan. Alkuvaiheen analyysin jälkeen kääritään hihat. Tarkoitus on tehdä hyvästä vielä parempi”, Ivovaara tiivistää.

Myyntijohtajan ohella MTV:n kaupalliseen organisaatioon on vastikään nimitetty myös kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lars Schulman. Hänen vastuullaan on mm. MTV:n videopalvelu Katsomon kehittäminen.

Lisätiedot
Kaupallinen johtaja Tomi Halonen, p. 040 047 8838, tomi.halonen@mtv.fi

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme