MTV ja Formula1® pitkään jatkosopimukseen – Formulat jatkuvat C Morella ainakin vuoden 2021 loppuun

MTV Oy ja Formula1® ovat allekirjoittaneet kolmen vuoden jatkosopimuksen Formula 1 GP-sarjan lähetysoikeuksista. Mainostajilla on jatkossakin mahdollisuus rakentaa pitkäaikaista näkyvyyttä yhden Suomen suosituimman urheiluilmiön rinnalla.

– MTV on ollut F1:n läheinen kumppani jo 1980-luvulta. Nyt tekemämme jatkosopimus kauden 2021 loppuun asti on erittäin merkittävä, ja olemme siitä hyvin tyytyväisiä. F1 on C Moren tarjonnan suosituin kivijalka, ja on ilo kehittää sekä lajia että tarjontaamme edelleen, toteaa MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund

– On upeaa, että mainostajilla on mahdollisuus tavoittaa omia asiakkaitaan jatkossakin MTV:n kanavilla Formula 1 -lähetysten parista. Formula 1 tavoittaa tehokkaasti mieskohderyhmät ja kumppanuus F1-kokonaisuudessa tarjoaa pitkäaikaista näkyvyyttä lähes koko vuodeksi, kertoo tuotepäällikkö Marko Multisilta MTV:ltä.

Ian Holmes: "MTV kykenee tarjoamaan sisältöä erittäin kattavasti"

Formula 1® :n mediaoikeuksien johtaja Ian Holmes toteaa olevansa erittäin tyytyväinen kolmen vuoden jatkosopimukseen MTV:n kanssa.

– MTV on pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, jolla on vakiintunein asema suomalaisella mediakentällä. MTV kykenee tarjoamaan sisältöä erittäin kattavasti ja erilaisilla alustoilla, ja heidän tuotantonsa on ensiluokkaista. Pyrimme omalta osaltamme auttamaan sisältöjen kehittämisessä houkutellaksemme yhä uusia katsojia formuloiden pariin – unohtamatta jo olemassaolevia suomalaisfaneja, jotka kuuluvat maailman asiantuntevimpiin, Holmes kertoo. 

Lähetykset ja palvelut uudistuvat

C Moren F1® -lähetykset ja palvelut tulevatkin ensi kaudesta alkaen uudistumaan uuden sopimuksen myötä. 

– Tulemme tarjoamaan enemmän ja monipuolisempaa F1-sisältöä kuin koskaan aiemmin. Kaikki GP-viikonloput lähetetään edelleen suorina lähetyksinä C Morella. Lisäksi tuomme suomalaisille kuluttajille runsaasti uutta sisältöä sekä täysin uusia mahdollisuuksia räätälöidä omaa F1-kokemusta itselleen mieluisammaksi, MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund paljastaa.

Sopimukseen kuuluvat myös F2™- ja GP3™-sarjojen suorat lähetykset kauden 2021 loppuun saakka.

C More on tehnyt lisäksi sopimuksen F1® eSports-sarjan näyttämisestä heinäkuun 2018 alusta vuoden loppuun. Luvassa on suorana esitettävien kisojen lisäksi muun muassa F1® -tiimien draft-tilaisuus kuljettajien valinnasta talleihin sekä behind the scenes -materiaalia. 

Juhannussunnuntaina Ranskan GP suorana myös MTV3-kanavalla

Meneillään oleva F1® -kausi on 21 osakilpailullaan historian pisimpiä, ja kesä-heinäkuusta tulee talleille yksi kaikkien aikojen haastavimpia rutistuksia: Juhannuksesta alkaa kuusiviikkoinen, jonka aikana ajetaan peräti viisi GP-viikonloppua. Näistä ensimmäinen, juhannussunnuntain kisa, nähdään myös MTV3-kanavalla klo 16.55. 

Haluatko kuulla lisää F1® kaupallisista mahdollisuuksista MTV:llä?

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme