MTV on Nordic Business Forumin mediakumppani

MTV on mediakumppanina kolmatta vuotta Pohjoismaiden merkittävimmässä liike-elämän seminaarissa Nordic Business Forumissa, joka järjestetään 1.- 2.10. Helsingissä.

Nordic Business Forumin ja MTV:n yhteistyön taustalla on molempien yhteinen tavoite tukea ja viedä eteenpäin suomalaista liike-elämää ja media-alaa.

Seminaarissa nähdään kansainvälisiä huippuluokan puhujia kuten Huffington Post -verkkomedian perustaja Arianna Huffington, kirjailija Simon Sinek ja shakki-legenda Garry Kasparov.

Nordic Business Forumin teemat ja keskustelut kootusti MTV.fissä

MTV seminaarin mediakumppanina välittää mtv.fi/nbf -sivustolla tilaisuuden kiinnostavimmat keskustelut ja haastattelee nimekkäimmät puhujat. 

Uutisilla on Helsingin Messukeskuksessa oma MTV Live Stage, josta lähetetään kuusi suoraa keskusteluohjelmaa. MTV:n toimittaja ja uutisankkuri Peter Nyman keskustelee seminaaripuhujien ja -vieraiden kanssa talouden, johtamisen ja työelämän ajankohtaista teemoista.

Nymanin haastattelussa ovat seminaarin pääpuhujista mm. Garry Kasparov, Endomondo-yrityksen perustanut Mette Lykke, menestynyt sarjayrittäjä Keith J. Cunningham sekä kirjailija ja riskisijoittaja Guy Kawasaki.

>> Katso MTV Live Stagen -ohjelmaa sivulla mtv.fi/nbf

>> Seminaarin ohjelma kokonaisuudessaan: http://www.nbforum.com/nbf2015/

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme