MTV on pääyhteistyökumppanina Slush-tapahtumassa

MTV on pääyhteistyökumppanina mukana 18.-19. marraskuuta järjestettävässä kasvuyritys- ja teknologiatapahtuma Slushissa. Tapahtuman teemat ja puhujat näkyvät monin tavoin MTV:n kanavissa. Seuraa tunnelmia Twitterissä myös MTV Spotin välittämänä.

Seitsemättä kertaa järjestettävä startup-tapahtuma Slush kasvattaa suosiotaan vuosi vuodelta. Tänä vuonna tapahtuma on siirretty Helsingin Messukeskukseen ja sen tekniseen toteutukseen panostetaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin.

”Olemme tehneet Slushin kanssa tiivistä yhteistyötä jo kolmen vuoden ajan. Meitä kiehtoo tapahtuman synnyttämä energia ja tulevaisuudenusko sekä koko taustalla oleva startup–ajatusmalli. Jokaisen isommankin yrityksen pitäisi ottaa oppia kasvuyritysten rohkeudesta ja ennakkoluulottomuudesta”, toimitusjohtaja Heikki Rotko pohtii.

Slushin puhujina nähdään mm. Supercellin perustaja Ilkka Paananen, Koneen ex-toimitusjohtaja Matti Alahuhta ja Spotifyn perustaja Martin Lorentzon.

Slush-tunnelmia somessa, verkossa, tv:ssä ja radiossa

Tapahtuman teemat ja puhujat näkyvät monin tavoin MTV:n medioissa sekä ennen tapahtumaa että sen aikana.

MTV muun muassa järjestää kilpailun, jossa valitaan luovin suomalainen. Tapahtuman keskusteluja nähdään ja kuullaan Huomenta Suomessa, Studio55:ssa, MTV.fissä sekä Radio Novalla.

MTV Spotti seuraa ja välittää tunnelmia paikan päältä Twitterissä, seuraa siis @MTVSpotti -tiliä ja #slush14 -hashtagia.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme