MTV tekee uutisia yhdessä yleisönsä kanssa Nokian Social News -sovelluksessa

MTV on Nokian uuden Social News -sovelluksen mediakumppani. Nokia Lumia -älypuhelimien Social News -sovellus mahdollistaa uudenlaisen tavan uutisten tekemiseen. Sovellus kutsuu sen käyttäjät mukaan havainnoimaan lähiympäristöään ja uutisoimaan paikallisista asioista.

MTV Uutiset tuottaa sovellukseen journalistista sisältöä ja poimii yleisön kiinnostavimmat havainnot valtakunnalliseen uutisointiin. Uusi sovellus edistää MTV Uutisille strategisesti tärkeitä asioita - median moniäänisyyttä ja mahdollisuutta kuluttaa uutisia mobiililaitteilla.

"MTV Uutiset haluaa olla mukana uusissa sosiaalisen median hankkeissa ja Social News tarjoaa tähän hyvän mahdollisuuden. Uutisia kulutetaan entistä enemmän mobiiililaitteilla ja pääsemme näin mukaan uutispalvelun tarjoajana. Lisäksi tämä avaa väylän sille, että voimme entistä enemmän antaa tilaa lukijoiden kuville ja tarinoille verkkosivuillamme, rakentaa uutispäivää yhdessä", MTV Uutisten verkko- ja radiopäätoimittaja Anu Kuistiala kertoo.

Omasta havainnosta uutiseksi

Käyttäjät voivat sovelluksessa kertoa pienistä tai suurista paikallisista tapahtumista, elämyksistä, yrityksistä, politiikasta tai vain menovinkeistä.

Samalla käyttäjä itse pysyy ajan tasalla lähiympäristönsä tapahtumista - miksi liikenne jumittaa, millaisia luontohavaintoja alueelta on tehty tai millainen tunnelma on juuri nyt urheilukilpailussa.

Social News -sovellusta voi käyttää WP8 -laitteilla. Sovelluksen käyttö on helppoa, ja nopeiden verkkoyhteyksien ansiosta niin uutisten lukeminen kuin tekeminenkin onnistuu vaivattomasti.

Yksinkertaisimmillaan uutinen syntyy muutaman välivaiheen kautta: tekijä ottaa puhelimellaan kuvan, avaa Social News -sovelluksen ja kirjoittaa uutisjutun. Muutamassa sekunnissa oma uutinen on julkaistu ja se on jaettavissa sosiaalisessa mediassa.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme