MTV uudistaa johtamistaan

28.5. julkaistussa lehdistötiedotteessa MTV kertoi uudistavansa yhtiön johtoryhmän rakenteen.

MTV:n uuden toimitusjohtajan Jani Koskisen lisäksi johtoryhmään kuuluvat Mikki Ivovaara (BtoB-asiakkuudet), Lars Schulman (kuluttajapalvelut), Jere Teutari (BtoB-liiketoiminnot), Kristiina Werner-Autio (sisällöt), Risto Koivula (COO, operaatiot) ja Hannakaisa Länsisalmi (HRD, viestintä). Muutosten tavoitteena on päätöksenteon nopeuttaminen ja selkeyttäminen sekä uuden kasvun varmistaminen.

MTV on linjannut myös strategisia painopistealueitaan uudestaan. Esimerkkinä tästä on painopisteen muutos maksu-tv:stä MTV Katsomoon. Uudet painopistealueet mahdollistavat jatkossa myös mainostaja-asiakkaille uusia tapoja vaikuttaa suomalaisiin, joihin MTV:llä on erittäin hyvä suhde - nyt ja tulevaisuudessa.

Mainostaja-asiakkaille johdossa ei tapahdu merkittäviä muutoksia, sillä Mikki Ivovaara ja Jere Teutari jatkavat MTV:n myynnistä ja liiketoiminnasta vastaavina johtajina. Jere Teutarin vastuualue laajenee kattamaan aiemman tuotekehitysyksikön lisäksi myös mm. BtoB-markkinoinnin ja tutkimuksen.

MTV Radiot jatkavat omana liiketoimintanaan

Tomi Halonen on nimitetty MTV Radioiden toimitusjohtajaksi ja MTV Radiot toimii jatkossa itsenäisenä liiketoimintana, jolla on oma sisällöntuotanto, myynti ja markkinointi. MTV:n ja MTV Radioiden myynnissä jatketaan kuitenkin jo aloitettua kehitystä yhtenäisen asiakaskokemuksen ja monimediallisen kokonaisuuden tarjoamiseksi.

Jos sinulla herää lisäkysymyksiä, pyydämme olemaan yhteydessä myyntijohtaja Mikki Ivovaaraan puh. 0400 974 520.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme