MTV uudistaa myynnin johtoaan

MTV:n myyntiryhmän muutosprojektista vastannut Erkka Rantanen on yhdessä MTV:n kanssa sopinut jättävänsä tehtävänsä toukokuun puolivälissä.

Yhtiön liiketoiminnasta vastaava Sami Vikback ottaa vetovastuun myös mediamyyntiyksiköstä samalla, kun MTV:ssä aloitetaan uuden myyntijohtajan rekrytointiprosessi.
 
Erkka Rantasen läpiviemä uudistusprosessi on sisältänyt MTV:n myyntimallin muutoksen, myyjien ja myynnin tuen uuden roolituksen, asiakkaiden sekä media- ja mainostoimistojen välisen tiiviimmän yhteistyön rakentamisen ja myynnin prosessien uudistuksen.

Onnistuneista uudistuksista huolimatta MTV:n mainosmyynti ei ole kasvanut samassa suhteessa ennätyksiä takovien katsojalukujen kanssa, joten yhtiö on päättänyt tehdä myyntiyksikön johdossa uudistuksia.
 
”Mediamarkkinassa on meneillään merkillinen haaste. Vaikka ihmiset käyttävät eri laitteilta television katseluun enemmän aikaa kuin koskaan, ovat yleiset mediapanostukset koko Suomen markkinointikentässä vähentyneet merkittävästi. Teemme kaikkemme tämän yhtälön selvittämiseksi ja siksi kokeilemme rohkeasti myös uudenlaisia keinoja kotimaisen television haluttavuuden palauttamiseksi. Olemme rakentamassa Suomen parasta myyntiorganisaatiota ja kiitämme Erkkaa sen ensimmäisen vaiheen hoitamisesta”, kertoo MTV:n liiketoimintajohtaja Sami Vikback.
 
”Television asema ilmiöiden luojana on edelleen vahvin mihin tahansa mediaan verrattuna ja toivon, että markkinat osaisivat hyödyntää tämän potentiaalin. Viimeisen reilun vuoden aikana olemme onnistuneet syventämään asiakkaan liiketoiminnan tukemiseen liittyvää asiantuntijuutta ja muuttaneet paljon toimintaamme. Yksi vaihe muutoksessa on osaltani vedetty läpi. Nyt olemme yhdessä sopineet, että myyntimme kehittämisen seuraavan askeleen vetää seuraava osaaja”, sanoo toukokuun puolivälissä tehtävänsä jättävä Erkka Rantanen.

Lisätiedot:
​​​​​​​Sami Vikback, liiketoimintajohtaja MTV Oy, p. 0400 392 400, sähköposti etunimi.sukunimi@mtv.fi

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme