MTV uudistaa toimintamallinsa

MTV on julkaissut uuden toimintamallinsa. Sen tuloksena MTV keskittää toimintansa kahteen liiketoimintayksikköön; mainosrahoitteiseen ja kuluttajamaksulliseen liiketoimintaan.

Kuluttajaliiketoiminnan johtajana aloittaa elokuussa Johannes Leppänen, Mainosrahoitteisen liiketoiminnan johtajan rekrytointi on käynnissä.

Mainosrahoitteiseen liiketoimintaan kuuluvat jatkossa myyntijohtaja Erkka Rantasen luotsaama BtoB-myynti, mm. hinnoittelusta ja digitaalisesta kehittämisestä vastaava Pasi Raassinan johtama Suunnitteluyksikkö sekä kanavapäälliköiden vastuulla oleva MTV:n kanavien liiketoiminnallinen johtaminen.

BtoB-myyntiin kuuluu jatkossa myös luovista asiakasratkaisuista vastaava Next-tiimi ja Mediasuunnittelutiimi. Näitä yksiköitä johtavat Jouni Mannerhovi ja Pauli Jäämies.  Valtakunnallisista asiakassuhteista vastaa jatkossa kolme myyntiryhmää ja alueellisista asiakkaista kaksi myyntiryhmää.

”Jo aiemmin keväällä kerroimme rakentavamme ratkaisumyyntiin uutta mallia. Luontevana jatkumona yhdistämme myyntiin nyt mediasuunnittelun ja luovan tiimin, jotta voimme palvella asiakkaitamme ja mediatoimistoja aiempaa ketterämmin. Muutoksen on tarkoitus näkyä asiakkaidemme arjessa syksyllä 2016”, kertoo myyntijohtaja Erkka Rantanen.

”Myös alueellinen mediamyynti on meille jatkossakin tärkeä kilpailutekijä, johon panostamme mm. rekrytoimalla sen johtoon uuden vetäjän”, jatkaa Rantanen.

Aiemmin keväällä uutisoituun liittyen MTV aikoo jatkossa panostaa entistä enemmän kotimaiseen viihteeseen ja verkon kuluttajapalveluihin. Syksyllä MTV:n prime-time ohjelmisto on jo täysin kotimaista tuotantoa.

Uuden toimintamallin käyttöönottoon liittyen MTV:ssä päättyivät tänään myös yhteistoimintaneuvottelut. Niiden ensisijainen tarkoitus oli muuttaa organisaatiorakennetta ja vastuita vastaamaan uutta toimintamallia. Tähän liittyen noin kahdenkymmenen MTV:n työntekijän toimenkuvaa muutettiin ja vastuita selkiytettiin. Yhteistoimintaneuvotteluiden lopputuloksena viisi ihmistä jättää yhtiön.

Asiakasrajapinnassa teemme vain välttämättömät muutokset, joista informoimme ennen juhannusta.

Asiakkaillemme lisätietoja antaa myyntijohtaja Erkka Rantanen, erkka.rantanen@mtv.fi, puh. 045-1038550.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme