MTV3-kanavalla huikeat yleisöt viikonloppuna

MTV3-kanavan viime viikon suorat lähetykset keräsivät huikean yleisön ruutujen ääreen. Putouksen ensimmäinen lähetys sai viikonloppuna uusinnat ja MTV Katsomo-katselu mukaan lukien keskikatsojamääräksi 1,36 miljoonaa ja oli viikon katsotuin ohjelma. Myös Tanssii Tähtien Kanssa neljäs suora lähetys sai keskimäärin yli miljoona katsojaa, joka takasi ohjelmalle paikan viikon toiseksi katsotuimpana ohjelmana.

”MTV3:n syksyn live-viikonloppu on lunastanut lupauksensa suomalaisille katsojille. Heitä hemmotellaan torstaista sunnuntaihin suorilla lähetyksillä: Enbuske & Linnanahde Crew, Posse, Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa. Tämä on sitä vahvaa sisältötarjontaa, mitä haluamme katsojillemme tarjota, sanoo MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio.

Kaikkiaan 1,8 katsojaa Putouksella viikonloppuna

Putouksen kuudennen kauden avausjakso sai viikonlopun aikana keskikatsojamääräksi 1,36 miljoonaa. Pelkästään lauantai-iltana keskikatsojamäärä oli 1 048 000 ja noin 300 000 kertyi sunnuntain uusinoilla ja Katsomosta. Kaikkiaan Putousta seurasi tv:stä viikonlopun aikana yli 1,8 miljoonaa* suomalaista! Putous nousi heti startillaan viikon katsotuimmaksi ohjelmaksi. Lauantai-iltana alle 55-vuotiaista tv:n katsojista noin 70 % katsoi nimenomaan Putousta.

Tanssi Tähtien Kanssa katsotuimpien ohjelmien kärjessä

Tanssii Tähtien Kanssa ylsi viikon toiseksi katsotuimmaksi ohjelmaksi. Putouksen ohella se oli syksyn viihdeohjelmista toinen, jonka keskikatsojamäärä ensiesityskerralla nousi yli miljoonaan
(1 012 000). Tanssii Tähtien Kanssa on syksyn aikana tavoittanut 2,8 miljoonaan suomalaista.

Possen voittokulku jatkuu

Perjantai-iltojen uusi viihdyttäjä Posse jatkoi vahvasti. Perjantaina keskikatsojamäärä oli noin puoli miljoonaa, viikonlopun aikana se nousi yli 800 000:aan uusinnat ja Katsomo-katselu mukaan lukien. Possen viikon takainen ensimmäinen jakso sai lopullisten tallennekatselulukujen kera keskimäärin lähes miljoonayleisön. Jakso tavoitti huikeat 1,6 miljoonaa* suomalaista. Sarjan suosio on siis suurempi kuin mitä pelkät yliyönluvut antavat olettaa.

MTV:n live-ohjelmat viikonlopun keskustelluimpia sosiaalisessa mediassa

Myös keskusteluohjelmat kiinnostivat kansaa. Hjalliksen kolmannessa jaksossa oli vieraana Vesa-Matti Loiri – jakso sai uusinnan ja Katsomo-katselun kanssa keskikatsojamääräksi yli 700 000. Enbuske & Linnanahde Crew sai kokonaiskeskikatsoja-määräksi lähes 400 000.

MTV:n live-ohjelmat ovat olleet ylivoimaisesti viikonlopun keskustelluimpia ohjelmia sosiaalisessa mediassa. Hashtagilla #ELCrew twiitattiin 1396 kertaa ja twiitit levisivät lähes kahdelle miljoonalle silmäparille. #Putouksen twiittimäärä 4522 tavoitti potentiaalisesti lähes 1,4 miljoonaa sosiaalisen median käyttäjää. #MTVPossen kokonaistwiittiluku lähetyspäivänä oli 2789 ja #TTK:n 1199. Myös Big Brother lukeutuu sosiaalisen median menestyjiin – #bbsuomi-hashtagilla on twiitattu kauden aikana jo yli 100 000 kertaa ja twiitit ovat levinneet 2,2 miljoonalle silmäparille.

Katsojaluvut: Finnpanel Oy, TV-mittaritutkimus

*) Tavoittavuus: vähintään 3 minuuttia yhtäjaksoista katselua

Kokonaiskeskikatsojamäärät muodostuvat eri esityskertojen ja Katsomon (comScore Dax) keskikatsojamäärästä.

Twitter-luvut: MTV:n Some-tv-mittari www.mtv.fi/spotti/sometvmittari.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme