Seuraa Nordic Business Forumin keskusteluja MTV:n medioissa

MTV on Pohjoismaiden merkittävimmän liike-elämän seminaarin, Nordic Business Forumin (9.-10.10.) mediakumppani ja välittää medioissaan kaksipäiväisen seminaarin kiinnostavimmat teemat ja keskustelut.

Kansainvälisestikin merkittäväksi kasvanut seminaari Nordic Business Forum ja MTV tekevät tiivistä yhteistyötä 9. lokakuuta alkavan tapahtuman tiimoilta.

MTV välittää mediakumppanina seminaarin kiinnostavimmat keskustelut ja haastattelee nimekkäimmät puhujat omissa medioissaan. Yhteistyön taustalla on halu viedä eteenpäin suomalaista liike-elämää ja erityisesti mediabisnestä.

”MTV on yhteistyökumppanina Suomen kiinnostavimmissa tapahtumissa, kuten nyt NBF:ssä ja ensi kuussa Slushissa. Nämä tapahtumat tuovat Suomeen ja liike-elämään uudenlaista ajattelua ja yrittämisen rohkeutta. MTV allekirjoittaa uudistuvana mediayrityksenä tällaisen ajatusmaailman ja etsii tapahtumista uusia innovaatioita myös omaan toimintaansa”, toimitusjohtaja Heikki Rotko toteaa.

Seminaarissa nähdään kansainvälisiä huippuluokan puhujia, kuten näyttelijälegenda, kuvernööri Arnold Schwarzenegger, jalkapallomanageri Sir Alex Ferguson sekä kirjailija ja konsultti Jim Collins.

MTV Live Stagella tapahtuu

MTV Uutiset välittää Nordic Business Forumin keskusteluja ja haastatteluja kahden päivän ajan. Uutisilla on Helsingin Messukeskuksessa oma MTV Live Stage, josta lähetetään kuusi suoraa keskusteluohjelmaa.

Toimittaja, uutisankkuri Peter Nymanin juontamissa, suomen- ja englanninkielisissä ohjelmissa keskustellaan mm. oikukkaasta maailmantaloudesta, menestymisen vaatimuksista ja työntekijöiden motivaation merkityksestä yrityksille.

Keskusteluihin osallistuu seminaaripuhujia ja messuvieraita Suomesta ja ulkomailta.

MTV Livestagen keskustelut nähdään suorana lähetyksenä mtv.fissä ja niiden taltiointeja voi katsella MTV Katsomosta. Lisäksi seminaarin antia voi seurata MTV Uutisten välittämänä niin Huomenta Suomesta, mtv.fistä, televisiouutisista kuin Radio Novastakin.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme