Uudistuneet Lotto-lähetykset alkavat MTV3-kanavalla

MTV3 esitteli 30. syyskuuta yhteistyössä Veikkauksen kanssa uuden, entistä elämyksellisemmän lottolähetyksen. Juontajina nähdään lottojuontajien konkari Johanna Helin sekä suurelle yleisölle Salkkarit-sarjasta tutuksi tullut Jasmin Hamid. MTV3-kanavan ensimmäinen lottolähetys nähdään lauantaina 5.10. klo 22.15.

Lotto-lähetykset alkavat MTV3-kanavalla 5.10.2013.

Visuaalisuuden lisäksi itse arvontalähetyksen rakennetta ja sen elementtejä on tehty aiempaa elämyksellisemmäksi. Jokainen lottolähetys käsikirjoitetaan erikseen. Ohjelman keskiössä oleva lottoarvontaosuus säilyy nykyisellään.

Viikoittainen tähtivieras edunsaajamaailmasta

Uuden aiempaa hieman pidennetyn lähetyksen merkittävimpiä uudistuksia on joka viikko vaihtuva vieras.

- Tähtivieraamme tulee pääsääntöisesti Veikkauksen edunsaajamaailmasta eli hän edustaa suomalaista taidetta, liikuntaa, tiedettä tai nuorisotyötä. Tämän lisäksi vieras on jollakin tapaa ajankohtainen ja kiinnostava henkilö. Vieraana voidaan nähdä esimerkiksi näyttelijöitä, muusikoita, urheilijoita, valmentajia, tutkijoita, ohjaajia, kirjailijoita, nuorisotyön järjestöjen edustajia ja niin edelleen, kertoo MTV MEDIAn ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio.

Uudessa lottolähetyksessä nähdään aiempaa konkreettisemmin, mihin veikkausvoittovarat käytetään.

- Aiemmin meillä on ollut muutama erilainen edunsaajafilmi, mutta nyt jatkossa jokaista arvontalähetystä varten tehdään oma edunsaajainsertti, joka on jokaisessa lottoarvonnassa erilainen, kertoo johtaja Kimmo Tolonen.

Lottojuontajien rooli kasvaa

Lotto-lähetyksiä juontavat Johanna Helin ja Jasmin Hamid.

MTV3:n lottojuontajina nähdään tuttu lottokasvo Johanna Helin sekä monille tv-katsojille tuttu näyttelijä Jasmin Hamid. Molemmat ovat innoissaan siitä, että juontajien rooli muuttuu aika paljonkin siitä, mitä aiemmin on totuttu näkemään.

MTV3:n lottolähetyksen juontajat ovat nimittäin mukana lähetysten käsikirjoittamisessa ja vieraan valinnassa. Lisäksi he ovat mukana lottoarvonnan yhteydessä esitettävien edunsaajainserttien tuottamisessa, eli toisin sanoen koko ohjelman sisällön suunnittelussa, tuottamisessa ja lopputuloksen läpiviennissä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme