Uusia asiakkuuspäällikköjä MTV:n mediamyyntiin

MTV:n mediamyynti on saanut alkusyksyn aikana vahvistusta, kun Virpi Lauhaluoma, Iina Kalliomäki ja Olli Rinne liittyivät tiimiimme

Kysyimme Iinalta, Ollilta ja Virpiltä:

  1. Mitä teit ennen MTV:lle siirtymistä?
  2. Mikä on sinulle tärkeintä työssäsi?
  3. Minkälainen on mediapäiväsi?

Iina Kalliomäki: ”Erilaiset asiakkuudet ovat työn suola”

 1. Taustani on myyntiassistentin ja markkinointikoordinaattorin rooleista eri toimialla. Olen ollut mukana brändin rakentamisessa, uusasiakashankinnassa ja uusien markkinointiaktiviteettien jalkauttamisessa myynnin työkaluiksi.

 2. Parasta tässä työssä on ehdottomasti vuorovaikutus ihmisten kanssa ja asiakasrajapinnassa työskentely! Vaihtelevat ja erilaiset asiakkuudet ovat työn suola, ja on mahtavaa päästä ideoimaan ja innovoimaan erilaisia mediaratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnan tueksi.

3. Mediapäiväni ovat hyvin vaihtelevia ja monipuolisia. Kiireisen arjen pelastajana on usein Katsomo, josta voin seurata Maikkarin ohjelmia itselle sopivaan aikaan. Viikonloppuisin virittäydytään usein sohvalle rentoutumaan kotimaisen viihteen kuten Possen parissa. Paljon aikaa kuluu myös mobiilissa eri some-kanavissa.

Olli Rinne: "Arvostan työssäni kertyvää yleissivistystä"

1. Siirryin MTV:lle Bauer Medialta eli radiomyynnin puolelta. Mediataustastani on ollut hyötyä, mutta runsaasti on jäänyt uusia asioita rotsiin jo ensimmäisen kuukauden aikana!

2. Arvostan työssäni alati muuttuvia projekteja ja työn yleissivistävää aspektia. Laajan asiakas- ja kumppaniverkoston kautta pääsen työskentelemään liki päivittäin eri ihmisten ja toimialojen kanssa - viihdyn muuttuvissa ympäristöissä työpäivän aikana.

3. Aamu alkaa aina Huomenta Suomella. Autoradiossa tasapainottelen kaupallisten radioiden ja Yle Puheen välillä. Musiikkia ja äänikirjoja kuuntelen läpi päivän nappikuulokkeilla, tulee jopa orpo olo ilman. Lineaaritelkusta seuraan uutisia ja isoimpia viihdeohjelmia. Urheilusisältöjä kulutan merkittäviä määriä kaikista kanavista. Iltaisin tainnutan itseni eri SVOD-palveluiden sarjoilla.

Virpi Lauhaluoma: ”Pöllölaakson magneetti vetää puoleensa jo kolmatta kertaa"

1. Olen kolmatta kertaa Pöllölaakson magneetin vetämänä täällä: Ensin 10 vuoden ajan myyntitehtävissä Radio Novassa, sen jälkeen siirryin NRJ Finlandille. Kun MTV:n ja NRJ:n mediamyynnit yhdistyivät, olin jälleen Pöllölaaksossa! Tämä visiitti jäi kuitenkin toivottua lyhyemmäksi, sillä tämä pöllö jäi pesättömäksi Bauer Median ostettua MTV:n radioliiketoiminnan. Tämä tilanne kuitenkin korjaantui, ja palasin takaisin vahvistamaan MTV:n myyntivoimaa!  

2. Tärkeintä työssäni on yksinkertaisesti luottamuksen lunastaminen ja hyvä yhteistyö asiakkuuksissa. Vain sitä kautta tehdään myös tuloksia.

3. Mediapäivääni kuuluu tällä hetkellä Ensitreffit alttarilla, Meidän tarina ja Aallonmurtaja. Possea seuraamme koko perheen voimin ja Onnelaa (eli Suomen Solsidania) odotan kovasti alkavaksi.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme