Uusia nimityksiä MTV:n myyntiin ja markkinointiin

MTV:n myynti- ja markkinointiorganisaatio saavat lisävahvistusta kahdesta uudesta rekrytoinnista. Pöllölaaksoon siirtyvät ansioituneet myynti- ja markkinointiammattilaiset Jere Teutari ja Ulla Koret.

Jere Teutari johtamaan MTV Next -yksikköä

Jere Teutari on nimitetty johtamaan nykyistä Sähköiset mediaratkaisut -yksikköä. Samalla yksikön nimi muuttuu enemmän sen tavoitteita kuvaavaksi MTV Nextiksi.

"MTV:n tavoitteena on luoda paras suhde suomalaisiin ja sen avulla rakentaa asiakkaillemme kaupallisia menestystarinoita. Haluan nähdä, että erityisesti uusien ratkaisujen saralla olemme tulevaisuudessa markkinaa edellä. Näistä syistä halusimme Jeren, jonka kyvyt ja osaaminen ovat meille entuudestaan tuttuja", kaupallinen johtaja Stinde Mäkinen kertoo.

Teutari siirtyy tehtäväänsä mainostoimisto Familystä, ja hän on työskennellyt aiemmin mm. Elisassa, TBWA:ssa ja Radio Novassa.

"Nyt mediassa tapahtuu mielenkiintoisia asioita, enkä väitä, että työ tulee olemaan helppoa. Markkinointi ja sisällöt ovat aina kuitenkin olleet intohimoni, ja haluan rakentaa tältä osin uudenlaista MTV:tä", Teutari pohtii.

MTV Next -yksikkö kasvanut nopeasti

MTV Next -yksikkö suunnittelee ja tuottaa ohjelmayhteistyö- ja promootiokokonaisuuksia sekä kehittää verkon mainosratkaisuja. Noin kahdenkymmenen hengen yksikkö on kasvanut nopeasti uudenlaisten ratkaisujen, kuten tuotesijoittelun, yleistyttyä.

Samassa yhteydessä MTV Next -yksikköön perustetaan uusi tehtävä, jossa luodaan uusia asiakkuuksien hoitomalleja vastaamaan erityisesti suurasiakkaiden tarpeisiin. Tähän tehtävään on nimitetty aiemmin asiakkuusryhmän päällikkönä toiminut Kata Parovuori.

Ulla Koret BtoB-markkinointipäälliköksi

MTV:n kaupallista osaamista vahvistaa myös uudeksi BtoB-markkinointipäälliköksi nimitetty Ulla Koret. Hän on viimeksi työskennellyt Fonectan BtoB-markkinointijohtajana. Koretilla on lähes 15 vuoden kokemus vaativista myynnin ja markkinoinnin tehtävistä. Hänen vahvimmat osaamisalueensa ovat BtoB- sekä digimarkkinoinnissa.

Markkinointijohtaja Anu Perrotta on tyytyväinen rekrytointiin:

"Olen todella iloinen vahvistuksesta, sillä Ulla tuo uudenlaista otetta BtoB-markkinointiimme. Erityisesti Ullan digitaalisen markkinoinnin ja -tuotteistuksen osaaminen avaa meille uusia mahdollisuuksia. Niiden ansiosta pystymme tuottamaan asiakkaillemme lisäarvoa kaikissa kohtaamisissa."

Sekä Teutari että Koret aloittavat tehtävissään maaliskuun alussa.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme