Veikkauksen arvontalähetykset siirtyvät MTV3-kanavalle

Loton, Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvontalähetykset siirtyvät MTV3-kanavalle lokakuun alussa. Arvontojen uudistaminen tuli ajankohtaiseksi Viestintäviraston toukokuisen päätöksen myötä.

Veikkauksen pelit siisrtyvät MTV3-kanavalle

Siirto MTV3:lle mahdollistaa Loton ja muiden Veikkauksen pelien arvontalähetyksien laadukkaan ja luotettavan tarjoamisen vapaasti kaikille suomalaisille myös jatkossa.

​Veikkaus aloitti arvontojen uudistamiseen liittyvän selvitystyön Viestintäviraston 14.5.2013 julkistaman päätöksen jälkeen. Päätös estää Veikkauksen nykymuotoisen yhteistyön Ylen kanssa. Huolellisen taustaselvityksen ja kilpailutuksen jälkeen Veikkaus valitsi arvontojen lähetyskanavaksi MTV3:n.

Päätös koskee vuositasolla lähes 700 arvontalähetyksen tuottamista.

- Olemme iloisia, että löysimme arvontalähetyksille hyvän kumppanin. Yhteistyössä MTV3:n kanssa voimme myös jatkossa tarjota asiakkaillemme laadukkaat ja luotettavat arvontaohjelmat. Arvontalähetyksien vapaa näkyvyys on erittäin tärkeää arvontojen läpinäkyvyyden kannalta, kertoo Veikkauksen toimitusjohtaja Juha Koponen.

Yhteistyö MTV3:n kanssa mahdollistaa sen, että Veikkauksen arvontalähetyksiä, mm. lottolähetystä, voidaan uudistaa. - Huolehtimalla arvontalähetyksien laadukkaasta ja luotettavasta kehittämisestä haluamme pitää nämä suomalaisten suosikkipelit elinvoimaisina ja menestyvinä myös tulevina vuosina. Siten huolehdimme myös Veikkauksen perustehtävästä tuottaa monipuolista arvoa yhteiskunnalle, lisää Koponen.

Veikkauksen pelit paitsi tuovat iloa ja jännitystä pelaajille myös tuottavat varoja suomalaiselle taiteelle, liikunnalle, tieteelle ja nuorisotyölle yli 500 miljoonaa euroa vuosittain.

Loton, Viking Loton, Eurojackpotin ja Jokerien arvontalähetykset tuotetaan ja näytetään lokakuun alusta lähtien MTV3:lla. Kenon ilta-arvonnat näytetään jatkossakin Nelosella, mutta niiden tuotannosta vastaa jatkossa Ylen sijasta MTV3. Lokakuun alusta lähtien Lotto ja Lauantai-Jokeri sekä Viking Lotto ja Keskiviikko-Jokeri nähdään noin klo 22.20 Kymmenen Uutisten ja Tulosruudun välissä. Eurojackpotin ja Perjantai-Jokerin lähetysaika on 00.35.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme