AVA-kanavalle katsojaennätys

Erilaiset äidit -sarjan toinen tuotantokausi starttasi hienosti

Erilaiset äidit -ohjelman toisen tuotantokauden avausjakso 9. syyskuuta keräsi keskimäärin 190 000 katsojaa (sis. tallennekatselun), mikä on AVAn kaikkien aikojen katsojaennätys sarjaohjelmien osalta. Korkeimpiin lukuihin on tähän mennessä yltänyt vain jääkiekon MM-kisat toukokuussa 2012. Kanava on kasvattanut katseluosuuttaan kesästä lähtien.

Elokuussa tehtiin ennätys katseluosuuksissa

AVA on kasvattanut suosiotaan tasaisesti, ja elokuussa kanava teki tämän vuoden katseluosuusennätyksen. Osuus oli kohderyhmässä 25-44-vuotiaat naiset parhaaseen katseluaikaan 4,3 %, mikä on vuoden 2012 MM-kisat pois lukien kanavan ennätys. Kanavan vastaava tuottaja Jaana Pasonen on tyytyväinen siitä, että katsojat näyttävät löytäneen AVAn.

- Olemme tehneet AVAn kehittämiseksi pitkäjänteistä työtä ja kanava on yhä katsotumpi suomalaisten keskuudessa. Takana on erinomainen kesä, ja nyt syyskausi päästiin starttaamaan upealla katsojaennätyksellä!

Erilaiset äidit oli AVAn katsojien suosikki jo viime syksynä, mutta uudelle kaudelle löysi iloksemme runsaasti uusia katsojia, Pasonen tiivistää.

Erilaiset äidit nähdään AVAlla maanantaisin klo 21. Jaksot uusitaan perjantaisin klo 19 ja lauantaisin klo 18. Sarja on katsottavissa myös Katsomossa.

  • Haluatko tavoittaa erityisesti naiskohderyhmän? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää mainosmahdollisuuksista AVA-kanavalla.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme