AVAlla sisustetaan

Kevään sisustusohjelmissa otetaan tuntumaan eri maiden ja maanosien sisustusmakuun.

Maanantaisin klo 19

Unelmien koti

Kanadalaisessa realitysarjasa identtiset kaksoset Jonathan ja Drew auttavat asiakkaista ostamaan ja uudistamaan kodin. Joka jaksossa veljekset näyttävät asiakkailleen talon, joka täyttää heidän kaikki toiveensa, mutta johon heillä ei ole varaa. Sen jälkeen asiakkaille esitelläään kohteita, joista saisi remontoimalla täydellisen.

Maanantaisin klo 20

Grand Designs

Ohjelmassa seurataan tavallisten ihmisten epätavallisia kodinrakennusprojekteja. Hankkeissa on persoonallisia arkkitehtonisia ratkaisuja, poikkeavia interiöörejä ja omaperäinen kokonaistyyli.

Alkukeväästä seurataan brittiläistä versiota ohjelmasta ja 14.4. alkaen australialaista Grand Designia.

Tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 20

Unelmakoti puoleen hintaan

15.4. alkavassa brittiläisessä realitysarjassa uudistetaan koteja pikkurahalla. Sarah Beeny on erikoistunut talojen tuunaamiseen ja auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia perheitä saamaan unelmiensa kodin ilman, että täytyy hankkia uusi.

Kauden aikana Beeny keksii ratkaisun mm. siihen, miten kaksinkertaistaa pinta-ala 1950- ja 60-luvun koteihin.

Torstaisin klo 20

Tanskan kaunein koti

Sarjassa nähdään modernin arkkitehtuurin mestariteoksia, ikivanhoja villoja, kotoisia pikkukoteja ja kaikkea sitlä väliltä. Kolmen asiantuntijatuomarin vaikeana tehtävänä on arvottaa kodit ja löytää niistä jokaiseta oma persoonallinen ilmeensä.

Torstaisin klo 20.30

Upeat skandikodit

10.4. alkaen ohjelemassa esittellään maan upeimmat ja ylenpalttisimmat luksuskodit.

Ohjelmassa tutustutaan Tanskassa sijaitsevien luksuskotien lisäksi myös tanskalaisten omistamiin upeisiin koteihin Sveitsissä ja Espanjassa.

Näihin vain rikkaimpien ulottuvilla olevien asuntojen sisään pääsevät tavallisesti vain harvat ja valitut, mutta maan menestyksekkäimpien kiinteistönvälittäjien mukana seinien sisäpuolelle näkevät nyt myös katsojat.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme