AVAn kevät

Muoti, kauneus ja terveys - ne kiinnostavat naisia. Niitä tarjoillaan AVAn keväässä.

Mallikoulu

AVAn kevätohjelmistossa nähdään uudistunut Mallikoulu-ohjelma, jonka juontajana toimii Jenni Dahlman.  Kymmenen vuotta sitten MTV3-kanavalla nähtiin ensimmäinen kausi Mallikoulua, jonka voitti kilpailusta mallimaailman huipulle noussut Suvi Koponen.  

Mira ja miljoonakodit

Mira ja miljoonakodit esittelee miljoonakämppiä, joista suurin osa meistä voi vain haaveilla. AVAn kevätohjelmistossa nähdään uudistunut Mallikoulu-ohjelma, jonka juontajana toimii Jenni Dahlman.

Fitnesspäiväkirjat

Uusi kotimainen ohjelmasarja Fitnesspäiväkirjat alkaa huhtikuussa AVAlla. Fitness on kasvanut lajiansa suuremmaksi ilmiöksi. Hyvinvointi ja hyvä kunto ovat yhä useamman suomalaisen päivittäisen kiinnostuksen kohteena tai ainakin tavoitteena.

Fitnesspäiväkirjat kertoo miten treenataan oikein, miten syödään terveellisesti ja miten voidaan kokonaisvaltaisesti hyvin. Sarjassa neljä fitness-naista, Mari Valosaari, Venla Savikuja, Nanna Koivisto ja Eevi Teittinen, jakavat treenivinkkinsä, parhaat reseptinsä ja asenteensa katsojille. 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme