Löytäjät

Elämänmuutoksissa tarvitaan usein uutta tavaraa. Opiskelija muuttaa ensimmäiseen omaan kotiinsa ja haluaa ostaa tuhannen euron budjetillaan koko kaluston. Nuoripari odottaa esikoistaan ja tarvitsee vauvalle yhtä ja toista. Kaiken tämän saa hankittua edullisimmin, kun ostaa käytetyn, mutta hyvän, netin markkinapaikasta.

Löytäjät on uusi ohjelma, jonka jokaisessa jaksossa tavataan uusi päähenkilö ja kuullaan hänen tarpeensa. Juontajat ryhtyvät tahoillaan etsimään ja ostamaan sopivaa tavaraa. Kumman juontajan löydöt miellyttävät päähenkilöä eniten? Löytäjien leikkimielinen kisa käytetyn tavaran markkinoilla viihdyttää, mutta ohjelmasta saa myös hyötytietoa ostamiseen.

Löytäjät-juontajina nähdään Uolevi Nurmi ja Hanna-Riikka Hosio. Uolevi on halikkolainen artenomi ja puuseppä, joka suunnittelee ja valmistaa mittatilauksesta uniikkeja huonekaluja. Hanna-Riikka on kokenut tv-toimittaja. Urheiluhulluna hän ankkuroi mm. MTV Sportin uutisia.

Ohjelma esitetään AVAlla syksyllä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme