Suosittu Iholla-sarja saa jatkoa - nyt haetaan miehiä

Iholla on ollut raikas ja uudenlainen tv-reality, joka on kerännyt taakseen jo kokonaisen faniyhteisön. Sarjan kolmannelle tuotantokaudelle haetaan nyt miehiä, jotka ovat valmiita avaamaan elämäänsä tv-katsojille.

Iholla-sarjassa on kahden kauden ajan valotettu erilaisten, rohkeiden naisten elämää iloineen ja suruineen. Tähän mennessä 11 naista on avannut katsojille yhteyden omaan elämäänsä puolen vuoden ajaksi ennennäkemättömän rehellisesti.

Ohjelmasarjan ympärille on muodostunut ilmiö ja yhteisö, joka on elänyt päähenkilöiden elämää tiiviisti heidän rinnallaan. Viimeisimmän Iholla-kauden keskikatsojamäärä AVAlla oli 150 000. Erityisen suosittu sarja oli nuorten naisten keskuudessa ja 77 prosenttia katselusta tuli naiskohderyhmiltä.

Nyt Iholla-sarjan kolmannelle tuotantokaudelle etsitään verbaalisesti lahjakkaita miehiä, jotka haluavat jakaa elämäänsä ja tunteitaan avoimesti tv:n välityksellä puolen vuoden ajan.

- Monet katsojat ovat toivoneet miesten kautta ja uskomme että on aika selvittää mitä miehet tuumaavat elämästä. Etsimme fiksuja ja rohkeita miehiä eri elämäntilanteista, joilla on uskallusta jakaa ajatuksiaan Iholla katsojille, tuottaja Mirtta Salonen Moskito Televisionista summaa.

Iholla-katsojien parissa miesten kautta on jo ehditty odottaa.

- Itse asiassa jotkut miehet ovat jo sarjaan hakeneet aikaisemminkin, vaikka kaudet ovat olleet naisten. Uskomme, että erilaisten miesten elämästä ja ajatuksista kertova Iholla tulee olemaan menestys, toteaa sarjan vastaava tuottaja Sari Valtanen MTV MEDIAsta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme