Tervetuloa Ruotsiin! toi AVAlle katseluennätyksen

AVAn uutuuskomedia Tervetuloa Ruotsiin! toi kanavalle ohjelmasarjojen katseluennätyksen. Sarjan avausjakso keräsi television ääreen keskimäärin 278 000 katsojaa ollen näin kanavan katsotuin ohjelma kautta aikojen pois lukien jääkiekon MM-kisojen 2012 -ottelut.

AVAn Tervetuloa Ruotsiin! on koomikkosisarusten Greg ja Amy Poehlerin yhteistyönä syntynyt 10-osainen komediasarja, joka perustuu Gregin omaan elämään. Greg Poehler on sarjan luoja sekä päätähti, Saturday Night Livesta ja Puisto-osasto-sarjasta tuttu Amy puolestaan vierailee sarjassa sivuroolissa sekä on sen vastaava tuottaja. Sarjasta on tekeillä myös toinen tuotantokausi.

AVAn vahva tarjonta ulkomaisten ohjelmien osalta jatkuu, kun draamasarjat Valtiatar ja Kosto palaavat kumpikin tauoiltaan uusin jaksoin. Valtiattaren toinen tuotantokausi alkaa keskiviikkona 5.11. kello 21.00 ja Koston neljäs kausi sunnuntaina 9.11. kello 21.00. Myös maailman parhaimpien komediasarjojen joukkoon lukeutuva Rimakauhua ja rakkautta alkaa toiveuusintana sunnuntaina 9.11. kello 22.00.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme