Kämppä tyhjänä -nettisarjalla jo huikeat miljoona käynnistystä Katsomossa

Kämppä tyhjänä -nettisarja on kerännyt kolmessa viikossa jo yli miljoona käynnistystä MTV Katsomossa. Pihlajakadun nuorten ikimuistoisista bileistä kertovan sarjan ensimmäiset viisi jaksoa julkaistiin 24.5.

Kämppä tyhjänä #käty kertoo Pihlajakadun nuorison Violan, Benjaminin, Nellan ja Severin ikimuistoisista kotibileistä. Sarja on kerännyt kolmen viikon aikana yhteensä 1,08 miljoonaa käynnistystä Katsomossa.

"Kämppä tyhjänä -nettisarja on ollut hieno laajennus Salkkareiden pääsarjaan. Olemme innoissamme #kätyn saamasta suosiosta. Strategiamme on kasvattaa Salkkareiden nettisisältöjen määrää jatkossa ja luvassa on useampi uusi julkaisu vielä tämän vuoden puolella", kommentoi draamapäällikkö Jani Hartikainen.

MTV Katsomossa on julkaistu Salkkareiden nettisarjoja fanien iloksi jo vuodesta 2008. Kätyn toinen osa Kämppä tyhjänä #käty 2 julkaistaan elokuussa. Loppuvuoden aikana on luvassa tämän lisäksi myös kaksi uutta spin-offia.

Katsomon historiassa tehtiin yksi isoimmista muutoksista viime vuoden elokuussa, kun kokonaiset ohjelmat siirtyivät palvelussa kirjautumisen taakse. Kätyn katsojaluvun lisäksi miljoonan raja on rikottu nyt myös palvelun uusien käyttäjien määrässä. Muutoksen jälkeen Katsomo on siis saanut yli miljoona uutta rekisteröitynyttä käyttäjää.

Kämppä tyhjänä -nettisarjan ensimmäinen osa katsottavissa Katsomossa ja C More suoratoistopalvelussa.

Lähde: Adobe Analytics 

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme