MTV Katsomo uudistui - katso video

MTV Katsomo uudistui ja tarjoaa käyttäjilleen muun muassa uuden käyttäliittymän ja tilauksesta myös C Moren huippusarjoja ja -elokuvia.

Mitä uudistunut MTV Katsomo tarjoaa mainostajille?

  • Uuden Katsomon myötä tavoitetaan uusia Katsomo-käyttäjiä, joka lisää myös kampanjoiden tavoittavuutta
  • Uudessa Katsomossa tuodaan käyttöä helpottavia toimintoja kirjautumisen taakse. Kirjautumisdatalla rikastetaan jo muuten hyvää MTV:n käyttäjädatapankkia, jota voi hyödyntää mainonnan kohdentamiseen.
  • Lisäksi MTV panostaa syksyllä vahvasti kotimaiseen sisältöön ja hyvät sisällöt tv:ssä vetävät katselua myös Katsomoon

MTV Katsomo täydentää tv-kampanjoita

MTV Katsomo täydentää MTV:n TV-kanavien mainoskampanjoita etenkin nuorissa kohderyhmissä. TechEdgen ja Audience Projectin kampanjaintegraatiotyökalun avulla on kevään mittaan tutkituissa kampanjoissa saatu MTV Katsomoa käytettäessä keskimäärin 6-8 %-yksikön lisänettopeitto tv-kampanjaan 15-24-vuotiaiden ja 15-34-vuotiaiden kohderyhmissä. Riippuen kampanjan painotuksista Katsomon tuoma lisä voi olla huomattavasti suurempikin.

Muista MTV Katsomon kesäedut

MTV Katsomon kesässä nähdään uusi web-only, Salatut Elämät -spin-off-sarja Bikineitä ja timantteja. Tämän lisäksi Katsomossa on katsottavaksi ilmaiseksi MTV:n tv-kanavien kesäohjelmistoa sekä tilauksesta MTV Sportin -urheilutarjontaa ja C Moren sarja- ja elokuvakattausta.

  • Kaikkiin MTV Katsomon kampanjoihin 30 % lisänäyttöjä ja MTV videoverkostokampanjoihin 50 % lisänäyttöjä!

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme