Pihlajankadun tuhmat tädit -nettisarjalla jo huikeat miljoona käynnistystä MTV Katsomossa

Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarja on kerännyt kahdessa viikossa jo huikeat miljoona käynnistyskertaa MTV Katsomossa. Salkkareista tuttujen naisten tähdittämä nettisarja julkaistiin kokonaisuudessaan 29.11. MTV Katsomossa ja se on noussut lyhyessä ajassa suosituimmaksi Salkkarit-spin-off-sarjaksi. 

Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjassa seikkailevat Salatut elämät -sarjasta tutut naiset Linda, Eva, Camilla ja Monica. Neljäosainen nettisarja on saanut parissa viikossa 200 000 katsojaa (eri selainta) ja kokonaisuudessaan se on kerännyt jopa miljoona käynnistystä MTV Katsomossa.

Salatut elämät -suosikkisarjan tuottaja Marko Äijö pitää Salkkareiden suosion takana tuotannon kykyä uusiutua, luoda uusia kiehtovia hahmoja ja löytää rooleihin valovoimaiset näyttelijät.

– Salatut elämät -sarjan tarinoissa on nyt mukana monta Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan tyylilajiin täydellisesti sopivaa näyttelijätärtä. Hahmot ikään kuin kirjoittivat itse itseään tähän komediaan. Tuhmiksissa Salkkareiden hulvattomat tarinat tihentyvät neljän suosikkihahmon holtittomaksi illanvietoksi, Marko Äijö summaa nettisarjan menestyksen salaisuutta.

Uudenlainen julkaisurytmi otettiin hienosti vastaan

MTV Katsomossa on julkaistu Salkkareiden nettisarjoja fanien iloksi jo vuodesta 2008. Aiemmasta poiketen Pihlajakadun tuhmat tädit -nettisarjan kaikki jaksot julkaisiin kerralla MTV Katsomossa ja käyttäjillä on mahdollisuus ahmia kaikki jaksot yhteen putkeen. Uudenlainen julkaisurytmi on ottettu käyttäjien keskuudessa todella hienosti vastaan.

– Tämän kaltaisia mahdollisuuksia tullaan tarjoamaan Katsomon käyttäjille myös muissakin sisällöissä. Kulutustottumukset muuttuvat ja Katsomon suurin vahvuus on luonnollisesti se, että kuluttajalla on yhä suurempi valta päättää koska, missä tahdissa ja millä päätelaitteella suosikkisisältöään katsoo, MTV Katsomon kanavapäälikkö Jesse Jussila kertoo.

MTV Katsomossa juhlapyhinä viihdettä

MTV Katsomo tuo tulevaisuudessa uusia mielenkiintoisia kokonaisuuksia käyttäjien saataville. Erityisesti joulun ajan juhlapyhinä käyttäjiä halutaan palvella viihdyttävillä sisällöillä, kun MTV Katsomossa julkaistaan 19.12. usean kymmenen jakson kokonaisuus legendaarisesta Coronation Street -sarjasta. Lisäksi MTV Katsomossa on joulunaikaan nähtävissä syksyn kotimaisten suosikkisarjojen koko kauden jaksot (mm. Posse, Pelimies, Enbuske, Veitola & Salminen, Pitääkö olla huolissaan, Sinulle on Postia, Aku ja 7 ihmettä ja Tähdet, tähdet). 

Lähde: ComScore Dax

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme