MTV panostaa vahvasti syksyn ohjelmatarjontaan

Posse, Putous, Iholla, Big Brother, Tanssii Tähtien Kanssa...

Ensi syksynä MTV panostaa entistäkin vahvemmin laadukkaaseen sisältöön kanavillaan. Luvassa on lukuisia suuren yleisön viihde- ja realityohjelmia sekä huippu-urheilua. Kärkiuutuutena nähdään MTV:n suosikkiesiintyjien tähdittämä Posse.

Kuluvan kevään MTV:n viihdemenestyksiä ovat olleet uutuusohjelmat Tähdet, tähdet, Suuret setelit ja Tuubi sekä Duudsonit tuli taloon ja Putous. MTV:n kanavien syksyn ohjelmistosuunnittelu on parhaillaan täydessä vauhdissa. Kevään menestyksekkäät ohjelmapanostukset saavat jatkoa niin uusien tuotantokausien kuin kokonaan uusien ohjelmien myötä.

Uusi koko perheen viihdeohjelma Posse

Syksyn kärkiuutuutena nähdään hauska ja anarkistinen koko perheen viihdeohjelma Posse. Tässä komediallisessa talkshowssa katsojia viihdyttävät ohjelman isännät Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma sekä Duudsonit Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Jarno Laasala ja HP Parviainen.

Putous nähdään jo syksyllä

Syksy tuo MTV:n kanaville myös uusia tuotantokausia lukuisista katsojasuosikeista. Putous nähdään ensimmäistä kertaa syksyn ohjelmistossa ja ohjelman näyttelijäkaarti tulee uusiutumaan täydellisesti. Uudistuksista huolimatta Putouksen ydinelementit, kuten sketsihahmot tulevat uudellakin kaudella pysymään ohjelmassa keskeisessä roolissa.

Uudet kaudet suosikkisarjoista

Suosittu Iholla valottaa tällä kertaa suomalaisten miesten elämää, ja Big Brotherissa voittajalle on luvassa ennennäkemättömän suuri voittopotti, 100 000 euroa.

Tanssii Tähtien Kanssa esittelee syksyllä uudet, valovoimaiset tähtiparit ja juontajina parketilla nähdään Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi.

"MTV3:n ja Subin lisäksi AVAn ohjelmistoon on panostettu vahvasti. Mukana on tuttuja katsojasuosikkeja ja uusia, puhuttelevia viihdeavauksia. Me MTV:llä olemme ylpeitä voidessamme tarjota katsojille kaikkien aikojen tv-syksyn!", MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio sanoo.

Panostuksia urheiluun

MTV jatkaa myös vahvaa panostusta urheiluun. Uusi eurooppalainen jääkiekon huippusarja Champions Hockey League alkaa MTV:n kanavilla elokuussa.

Sarja tuo MTV Total -pakettiin ja MTV Katsomoon ainakin HIFK:n, KalPan, Kärppien, Tapparan, TPS:n ja JYP:n pelejä. CHL:n lopullinen otteluohjelma ja MTV:n lähetyssuunnitelma vahvistuvat toukokuussa.

MTV Sport -kokonaisuuden alle nivoutuva, vahva ympärivuotinen urheilutarjonta kattaa Champions Hockey Leaguen lisäksi syksylläkin runsaan lajikirjon mm. F1, Leijona-kiekko, UEFA Champions League, Englannin Valioliiga, ATP-tennis ja UFC.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme