Menestyksekäs Koko ilta kotimaista -teema jatkuu MTV:n syksyssä 2017

MTV:n juhlavuosi huipentuu syksyn 2017 kattavaan kotimaiseen ohjelmistoon. Koko ilta kotimaista -teema jatkuu loppuvuoden ennätysrunsaana – tähtikaarti on suurempi kuin koskaan! Tutustu syksyn ohjelmiin ja kysy lisää monipuolisista yhteistyömahdollisuuksista.


Nämä syksyn ohjelmat alkavat seuraavaksi:


Kokkisota

Kokkisodan uuden tuotantokauden tähtikokkikaartiin saadaan vahvistusta, kun huippukokki Harri Syrjänen palaa juurilleen suosittuun ruokaohjelmaan. Syrjänen muistetaan jo Kokkisodan ensimmäisiltä kausilta. Mukana Kokkisodan tulevalla kaudella ovat Syrjäsen lisäksi kokit Serko Rantanen, Pipsa Hurmerinta, Teemu Laurell, Tommi Tuominen ja Kari Aihinen. Ohjelman juontaa Sikke Sumari

Kokkisota alkaa to 9.11. klo 20 MTV3-kanavalla.


Say What

Say What on uusi, kahdeksanosainen dokumentaarinen sarja, joka kuljettaa katsojan maapallon ympäri mitä erilaisimpiin maisemiin ja kulttuureihin. Journalistit, MTV3-kanavalta entuudestaan tutut Aino Huilaja ja Nina Rahkola matkaavat mantereiden halki ja avaavat aikamme ilmiöitä.

Say What -ohjelmasarjan tositarinat ilahduttavat, häkellyttävät, ravistelevat ja vievät seikkailuun. Sarja avaa myös ovet maailman kauneuteen ja karuuteen kiehtovalla tavalla mielenkiintoisten ihmisten ja pysäyttävien kohtaloiden kautta.

Say What alkaa to 9.11. klo 21 MTV3-kanavalla.


Mökkireissu

Mitä on luvassa, kun Suomen ykkösartistit Elias Kaskinen, Kalle Lindroth ja Roope Salminen lähtevät joukolla mökkireissulle keskelle Suomen kauneinta suvea? Ainakin kesän unohtumattomimmat 24 tuntia rakkaiden biisien ja tarinoiden siivittämänä.

Mökkireissu alkaa pe 17.11. klo 20 MTV3-kanavalla.


Sääntö-Suomi

Ovatko kaikki säädökset aina tarpeen? Tuntuuko joskus siltä, että sääntö menee inhimillisyyden edelle? Uusi ohjelma sukeltaa sääntö-Suomeen ja selvittää “byroslavian” järjettömyyksiä.

"Usein tuntuu, että suomalaisille sääntöjen noudattaminen on ylin uskomisen muoto, että se on tärkeämpää kuin läheiset tai heidän hyvinvointinsa. Suomalaiset ovat sääntötraumainen kansa ja sitä Sääntö-Suomi-ohjelmassa perataan", kertoo ohjelman juontaja Jussi Heikelä.

Sääntö-Suomi alkaa ti 21.11. klo 21 MTV3-kanavalla.


Kansalainen Turhopuro

Kuusiosainen Kansalainen Turhapuro -dokumenttisarja luotaa sisälle Uunon elämään asiantuntijoinaan Uunon ystäviä, merkkihenkilöitä politiikan, taiteen ja viihteen saralta, kollegoita, tutkijoita, aikalaisia sekä tietenkin Uuno-faneja. Jokaisessa jaksossa aukaistaan perinpohjin yksi osa-alue Uunon elämästä.

Kansalainen Turhapuro alkaa la 25.11. klo 20.30 MTV3-kanavalla.


Nämä syksyn ohjelmat ovat jo käynnissä - vielä ehdit mukaan:

Salatut elämät

Perhesarjojen ykkönen jatkaa suuren suomalaisyleisön viihdyttäjänä. Salatut elämät on pitkäkestoisin kotimainen draamasarja. Tarinoiden keskiössä ovat Pihlajakadun asukkaat arjen käännekohdissa. Kesätauon jälkeen Pihlajakadulle paluun tekevät katsojien rakastat hahmot Seppo Taalasmaa (Jarmo Koski), Noora Autio (Olga Temonen) ja Peppi Puolakka (Sara Parikka).

Salatut elämät ma-pe klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Maajussille morsian

Rakastettu Maajussille morsian -ohjelma juhlii kymmenettä kauttaan. Jälleen on uusien maajussien aika. Ohjelman uutena juontajana nähdään Vappu Pimiä, joka lähteekin rakkauden etsintään suurella sydämellä. Kaikkia maajusseja yhdistää avoin katse tulevaan ja rakkaus omaan työhön, ja kaikilla on vahva halu löytää elämään kestävä rakkaus!

Maajussille morsian maanantaisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Meidän tarina

Koskettavassa Meidän tarina -ohjelmassa julkkispariskunnat pureutuvat elämäänsä Jenni Pääskysaaren johdolla kolmen eri vaiheen kautta. Nykytilanteen lisäksi päästään konkreettisesti näkemään, miten pariskunta vanhenee aluksi noin 60-vuotiaiksi ja toisella kerralla noin 80-vuotiaiksi. Vanhentamiseen käytettävät maskit vaativat huippuammat-tilaisten käsityötä ja kuukausien valmistelut. Näin kattavaa maskeerausprojektia ei ole ennen nähty Suomen tv:ssä!

Meidän tarina maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.


Rankat duunit

Rankat duunit on rempseä ja toiminnallinen viihdeohjelma, jossa Viivi Pumpanen ja Tuija Pehkonen tarttuvat toimeen ja tutustuvat kuuteentoista eri ammattiin, joissa heidän fysiikkansa, kanttinsa ja sisunsa laitetaan koetukselle. Minkälainen on tuholaistorjujan, pintapelastajan tai korkeiden paikkojen ikkunoiden pesijän työpäivä? Näistä duuneista ei selviä ellei laita itseään likoon sataprosenttisesti!

Rankat duunit torstaisin klo 21 Subilla.


Aallonmurtaja

Aallonmurtaja on ensimmäinen suomalainen C Moren alkuperäissarja. Sarjan keskiössä on perhe, jonka elanto tulee ammattirikollisuudesta. Realistisen ja koukuttavan sarjan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Kymmenosaisen sarjan pääosissa nähdään Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Maria Järvenhelmi, Ville Keskilä, Joonas Saartamo ja Saara Kotkaniemi.

Aallonmurtaja C Morella: cmore.fi


Tosimiehet

Tosimiehet on pilke silmäkulmassa tehty ohjelma, jossa viisi epäterveellisiä elämäntapojaan rakastavaa suomalaista miestä piiskaa porukassa itsensä ja toisensa parempaan fyysiseen kuntoon. Kuntoremontissa heillä on apuna myös oma fysiikkavalmentaja Thomas Tallberg. Hänen haasteenaan on saada viisi tosimiestä muuttamaan elintapojaan niin, ettei paluuta entiseen enää ole.

Tosimiehet tiistaisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Ensitreffit alttarilla

Tunteikkaassa Ensitreffit alttarilla -sarjassa etsitään tosirakkautta sinkuille, jotka eivät ole vielä kohdanneet sitä oikeaa. Ohjelmassa kohtalo annetaan parisuhdeasiantuntijoiden käsiin, jotka etsivät psykologisin ja tieteellisin keinoin sinkuista toisilleen parhaita mahdollisia kumppaneita.

Asiantuntijoina ohjelmassa jatkavat psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt, logoterapeutti ja erityistason seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä teologian tohtori ja rakkaustutkija Jason Lepojärvi.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin klo 21 AVA-kanavalla.


Enbuske, Veitola & Salminen

Talk show'n juontajat Tuomas Enbuske, Maria Veitola ja Roope Salminen antavat ohjelman 4. tuotantokaudella parastaan pureutumalla pelottomasti viikon tärkeimpiin puheenaiheisiin ja kutsumalla haastateltavikseen Suomen kovimmat ja puhutuimmat vieraat. Tässä ohjelmassa kysytään kaikki ne kysymykset, joita kukaan ei kehtaisi kysyä – suorassa lähetyksessä.

Enbuske, Veitola & Salminen torstaisin klo 21 MTV3-kanavalla.


Tuubi

Suosittu koko perheen paneelishow Tuubi peukuttaa itsensä kolmannelle kaudelle! Ohjelmassa nähdään hauskoja nettivideoita, sekä niihin liittyviä hulvattomia tehtäviä. Itseään ja koko palettia pitelee jälleen kasassa juontaja Vappu Pimiä, joukkueita luotsaavat uudet kapteenit Ali Jahangiri ja Jenni Kokander.

Tuubi perjantaisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Game Night

Vietä hilpeä peli-ilta tämän hetken kuumimpien suomalaistähtien seurassa! Näyttelijät Maria Ylipää ja Anna-Maija Tuokko tähdittävät Jaakko Saariluoman kanssa uutta Game Night -viihdeohjelmaa.

Game Night tuo joka viikko kuusi suosittua staraa skabaamaan tietävimmän ja taitavimman tähtitiimin tittelistä joukkuekapteeneiden johdolla. Nopeus ja älyllinen notkeus ratkaisevat, kun mm. muusikot, koomikot ja näyttelijät ottavat toisistaan mittaa popkulttuuritietämyksen kentällä. 10-osainen Game Night -ohjelma perustuu Hollywood Game Night -ohjelmaformaattiin.

Game Night perjantaisin klo 21 MTV3-kanavalla.


X Factor UK, 14. kausi

Viimeistään viime syksyn Saara Aallon huikean menestyksen myötä Iso-Britannian X Factorissa ohjelmaformaatti tuli tutuksi koko Suomen kansalle. Tulevana syksynä vauhtiin pääsevät taas samat tutut tuomarit (Simon Cowell, Josh Welsh, Sharon Osbourne ja Nicole Scherzinger) ja aivan uudet, persoonallisetkin laulajalupaukset. Ohjelma televisioidaan Suomessa noin viikon viiveellä Britannian esitystahtiin ja X Factor UK:ta jännitetään aina lauantai- ja sunnuntai-iltaisin Subilla klo 19 alkaen.

X Factor UK lauantaisin ja sunnuntaisin klo 19 Subilla.


Järjen jättiläinen

Järjen Jättiläinen on koko perheen vauhdikas game show, jossa etsitään Suomen fiksuinta ihmistä. Nippelitiedolla tai ammatilla ei tässä ohjelmassa ole merkitystä. Parkkipirkko, kotiäiti tai huippukirurgi, kuka vain voi voittaa. Ohjelman juontaa Jussi Heikelä.

Järjen jättiläinen torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Posse

Lauantai-ilta on nyt valmis! Kypärät päähän ja tiukka ote sukista, koska Posse tulee niin, että tärähtää! Tällä kaudella tähtivieraat heitetään suoraan syvään päähän ja kotisohva nykäistään mukaan toimintaan, joten koko Suomi on yhtä suurta Possea ja Possentai on täynnä kaistapäistä viihdettä koko perheelle!

Tuttuun jengiin liittyy myös uusia posselaisia. Duudsoneiden Jarppi, HP ja Jarno sekä Viivi Pumpanen, Jaakko Saariluoma, Lakko ja Herba tähdittävät Possen neljättä kautta.

Posse lauantaisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Älä jäädy

Syksyllä alkavassa uudessa viihdeohjelmassa tuttujen improvisaation konkareiden taidot laitetaan todelliselle koetukselle. Mukana itseään likoon laittamassa ovat Putous-tähdet Ernest Lawson, Roope Salminen, Mikko Penttilä sekä nuori lupaus Veera Lehtinen. Heidät syöstään toinen toistaan vaativampiin improtehtäviin studioyleisön ja tv-kameroiden edessä, live-musiikin säestämänä. Lisäksi jokaisessa jaksossa näyttelijöiden päitä on hämmentämässä yllätysvieras, joista näyttelijöillä ei ole aavistustakaan. Ohjelman juontaa Ernest Lawson.

Älä jäädy lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla.


112

112-ohjelmasarjassa seurataan hätätilanteiden kulkua niiden ensihetkistä lähtien. Sarja esittelee katsojille sen auttamisen ketjun, joka käynnistyy, kun kansalainen soittaa 112 numeroon hätätilanteessa.

Tulevalla kaudella ovat hätäkeskustoiminnan lisäksi poliisi, rajavartiolaitos, pelastuslaitos ja Finhems lääkärihelikopteri. 

112 tiistaisin klo 21 Subilla.


Koko Suomi leipoo

Jauhot pöllyää ja kaulimet ovat kovassa käytössä, kun kaksitoista uutta kotileipuria pääsee jälleen kilpailemaan Suomen parhaan kotileipurin tittelistä! Ohjelman juontaa aina yhtä ihastuttava Anne Kukkohovi ja paakkelssit paremmuusjärjestykseen pistää taitavat tuomarit Mika Parviainen ja Markus Hurskainen.

Koko Suomi leipoo keskiviikkoisin klo 20 MTV3-kanavalla.


Pitääkö olla huolissaan?

Kari Hotakainen, Miika Nousiainen, Tuomas Kyrö ja Jenni Pääskysaari jatkavat kansalaisten huolien purkamista tulevana syksynä. Katsojat ovat lähettäneet tuhansia kysymyksiä panelisteille, joten huolet eivät tunnu tästä maasta loppuvan. Tulevalla kaudella vierailevina panelisteina nähdään mm. Vappu Pimiä, Maria Ylipää, Jope Ruonansuu ja Pekka Haavisto.

Pitääkö olla huolissaan? keskiviikkoisin klo 21 MTV3-kanavalla.


Punk'd

Maailman suosituin pränkkishow ja pop-ilmiö Punk’d tulee Suomeen! Jenkkiformaatti pistää eturivin viihdetähdet vedättämään toisiaan niin että tuntuu. Ohjelman juontaa Viki Eerikkilä ja vedätyksien järjestämisessä tärkeää roolia näyttelevät kätyrit Anna Laulumaa ja Heikki Ranta.

Punk'd keskiviikkoisin klo 21 Subilla.


Tähdet, tähdet


Tähdet, tähdet -musiikkiviihdeshow palaa MTV3-kanavalle uuden tähtikaartin kera. Suosikkiohjelman juontajana nähdään Mikko Leppilampi ja raadissa istuvat median monitoiminainen Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.
Bäkkärillä artisteja seuraa toimittaja Laura Friman.

Huippuartistit tällä kaudella ovat Janna, Tomi Metsäketo, Erika Vikman, Elias Kaskinen, Erja Lyytinen, André Linman, Nelli Matula, Mikael Saari, Jannika B ja Veeti Kallio. 

Tähdet, tähdet sunnuntaisin klo 19.15 MTV3-kanavalla.


Mestareiden mestari

Mestareiden mestari -ohjelmassa selviää, kuka kahdeksasta suomalaisesta huippu-urheilijasta on todellinen Mestareiden mestari. Etelä-Afrikan auringon alla kilpailijoita luotsaa ja ohjelmaa juontaa lumilautailija Eero Ettala. Mestareiden mestaruudesta kilpailevat Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio,Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö

Mestareiden mestari sunnuntaisin klo 21 MTV3-kanavalla.


Kauneuden hinta

Kauneuden hinta on koskettava realitysarja erilaisten synnynnäisten kosmeettisten virheiden ja elämän tuomien fyysisten muutosten uhreista, jotka saavat uuden mahdollisuuden. Kauneuden hinta -ohjelmassa Suomen taitavimmat plastiikkakirurgit Timo Pakkanen ja Katja Puumanen Siluetti Sairaalasta tapaavat joka jaksossa henkilöitä, jotka kokevat, että heidän vartalossaan on jokin ongelmakohta, johon toivovat muutosta.

Kauneuden hinta maanantaisin klo 21 AVA-kanavalla. 


Pelimies

Joonas Nordmanin tähdittämästä ja käsikirjoittamasta Pelimiehestä nähdään syksyllä tuore toinen tuotantokausi. Pelimies on viikon tapahtumien pulssilla elävä viihdeohjelma, jossa fakta ja fiktio sekoittuvat ajankohtaiseksi satiiriksi.

Pelimies lauantaisin klo 21.30 MTV3-kanavalla. 


Antti Holma ja maastamuuttajat

Reykjavikiin perheen perustanut Satu Rämö opetti Antti Holmalle, että Islannista tulee muutakin kuin Björk. Onko Tukholmaan asettunut näyttelijä Ville Virtanen saanut selville, miksi kaikki ruotsalaiset ovat niin solakoita ja suomalaiset perunoita? Saako Brasiliasta hyla-maitoa?

Niin mahtava maa kuin Suomi onkin, aina joku lähtee. Suomalaisuus taas ei tunnu lähtevän lähtijöistä millään. Antti Holma ja maastamuuttajat tutkii, millaista suomalaisuus on silloin, kun se viedään Suomesta pois.

Antti Holma ja maastamuuttajat maanantaisin klo 21 MTV3-kanavalla. 


MTV:n huippusarjat MTV Katsomossa

Kaikki MTV:n syksyn huippusarjat ovat katsottavissa myös Katsomon puolella. Katsomon keväässä on rikottu käynnistysennätyksiä ja palvelua on kehitetty - lue lisää, miten videomainonta MTV Katsomossa toimiimyös ensi syksyn kampanjoissa.


Monipuolinen ohjelmayhteistyö, näyttävät erikoisratkaisut, tehokas katkomainonta - tavoita suomalaiset MTV:n syksyn ilmiöissä!


Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme