Kesään kuuluu paljon tv-urheilua

Olitko siinä uskossa, että kesällä tv-urheilu on tauolla? Vielä mitä: MTV Totalin kanavilla nähdään huippu-urheilua myös kesäkuusta elokuuhun. Ruudun valtaavat mm. Formula 1, yleisurheilun ykkössarja Timanttiliiga, Wimbledonin tennisturnaus ja Englannin Valioliiga. Heinäkuun puolessa välissä päästään seuraamaan myös Valioliigan Asia Trophy -turnausta.

Formula 1 jatkuu kesän läpi 
Autourheilun kuninkuusluokassa Formula 1:ssä maailmanmestaruuden tavoittelu jatkuu pitkin kesää.

Kesä-elokuun aikana MTV Totalin kanavilla kaasutellaan neljä osakilpailua. Kaikki tärkeimmät tapahtumat nähdään MTV Max -kanavalla.


Timanttiliigassa viisi osakilpailua
Maailman parhaat yleisurheilijat jatkavat Timanttiliigan voiton tavoittelua. Luvassa on kesäkuukausina kaikkiaan viisi osakilpailua. Tosin Lontoossa kilpaillaan heinäkuun lopussa kahtena peräkkäisenä päivänä.

Miesten keihäs on ohjelmassa Lausannessa ja Monacossa. Timanttiliigan selostuksista vastaavat Antero Mertaranta ja Mika Saukkonen.
 
Kolme suurta ravitapahtumaa
MTV Max -kanavalla nähdään ravilähetyksiä jokaisena arkipäivänä läpi vuoden. Vermo T65 -lähetys nähdään keskiviikkoisin klo 19.00. Muina arkipäivinä seurataan T4 -lähtöjä klo 19.15 alkaen raviradoilta eri puolilta Suomea.

Kesän kruunaa heinä-elokuussa järjestettävät kolme suurtapahtumaa: Suur-Hollola. St. Michel ja Kuninkuusravit. Ne nähdään myös MTV3-kanavalla.

Wimbledonin tennisturnaus 29.6.-12.7.
Wimbledon on monille tenniskauden ehdoton kohokohta. Perinteinen turnaus valtaa MTV Totalin kanavat kahden viikon ajaksi kesä-heinäkuun taitteessa.

Selostajina ovat Jari Hedman ja Mikko Innanen. Jarkko Niemisen otteluita seurataan aina kun hän pelaa sellaisella kentällä, jonka ottelut televisioidaan. Ottelut näytetään loppuun saakka, vaikka ne venyisivät pidemmiksi kuin alustavasti on ilmoitettu.
 
Wimbledonin Grand Slamin jälkeen MTV Totalilla jatkuvat myös Masters-turnaukset. Montrealissa pelataan 10.-16.8. ja Cincinnatissa 17.-23.8. 
 

Valioliigan Asia Trophy heinäkuussa - Tuomas Virkkunen selostaa
Arsenal, Everton ja Stoke pelaavat 15.-18.7. järjestettävässä Barclays Asia Trophy -turnauksessa. Neljäs joukkue on Singapore Select XI.
 
Asia Trophy on Valioliigan virallinen kesäturnaus, jota on pelattu vuodesta 2003 lähtien. Valioliiga-seurat osallistuvat turnaukseen ykkösjoukkueellaan. MTV Total -pakettiin kuuluva MTV Sport 1 -kanava näyttää turnauksen kaikki neljä ottelua suorana lähetyksenä. Ottelut selostaa Tuomas Virkkunen.

Turnaus on osa uuteen kauteen valmistautumista. Valioliigakausi 2015-2016 alkaa tänä vuonna jo poikkeuksellisen aikaisin, eli 8. päivä elokuuta.


Champions Hockey League elokuussa
Jääkiekkoilun Euroopan seuramestaruudesta aletaan kamppailla elokuun lopussa. Kausi 2015-2016 käynnistyy 20. päivä elokuuta.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme