Luvassa uudistunut Formula 1 -kausi

Kimin siirtyminen Ferrarille, uudet moottorit, uusi kommentaattori ja uusi televisiointikokonaisuus ennakoivat MTV Sportin F1-kaudesta 2014 äärimmäisen mielenkiintoista. F1-kausi nähdään suorana MTV Totalilla ja MTV Katsomossa ja koosteet siirtyvät Sub-kanavalle.

Formula 1

Kun Kimi Räikkönen istahtaa ensi vuonna Ferrarin ratin taakse, alkaa jälleen huippumielenkiintoinen ja uudistunut F1-kausi.

Räikkösen Ferrari-pesti on suomalaisittain kiinnostavin muutos, mutta koko F1-sirkus mullistuu uusien turbomoottoreiden ja polttoainesääntöjen myötä. On mahdollista, että tallien voimasuhteet keikkuvat voimakkaasti ainakin kauden alussa, eikä kukaan tiedä mitä uudistukset todellisuudessa saavat aikaan.

Ensimmäiset testit ajetaan Espanjan Jerezissä 28.-31.1., toiset Bahrainissa 19.-22.2., ja viimeiset juuri kauden alla Bahrainissa 27.2.-2.3. Ensimmäinen osakilpailu starttaa tutusti Australian Melbournessa 16.3.2014.

MTV Sportin uusi F1-kommentaattori

Abu Dhabin osakilpailussa ensimmäistä kertaa MTV Sportin F1-tiimissä mukana ollut Toni Vilander sai positiivisen vastaanoton katsojien keskuudessa. Ferrarin palkkalistoilla oleva, sujuvaa italiaa puhuva Vilander analysoi F1-tapahtumia MTV Total -kanavilla ensi kaudella.

Televisiointi MTV:n kanavilla

MTV Max ja MTV Katsomo esittävät edelleen F1-viikonloppujen kaikki tapahtumat suorina lähetyksinä. Koosteet nähdään jatkossa Subilla, F1 Extra jatkaa MTV3-kanavalla. Itse kisaohjelmiin ja rinnakkaislähetyksiin on myös luvassa parannuksia, joita vielä hiotaan F1:n tuotantopäämajassa.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme