MTV Total on ravien uusi koti

MTV:n ja Fintoton monivuotinen yhteistyösopimus konkretisoituu vuoden 2015 alusta, kun ravilähetykset alkavat MTV:n kanavilla ja MTV Katsomossa.

Ravilähetysten määrä ja ohjelma-ajat kasvavat merkittävästi: kaikkiaan MTV:n kanavilla nähdään suoria ravilähetyksiä kuutena päivänä viikossa.

MTV:n mediavalikko tarjoaa raveista kiinnostuneelle monta tapaa seurata lajia myös mobiilisti. Tavoitteena on lisätä lajin kiinnostavuutta ja harrastusta myös nuoremmissa ikäryhmissä.

MTV Total - ravilähetyksiä maanantaista perjantaihin

MTV Totalin kanavilla nähdään raveja suorina lähetyksinä joka arkipäivä. Ravikausi kestää koko vuoden, joten ravit täydentävät MTV Totalin vuosittaista urheilutarjontaa silloinkin, kun osa muista lajeista on tauolla.

Raviurheilu Suomessa

Raviurheilu on jääkiekon jälkeen Suomen toiseksi seuratuin urheilulaji katsomoiden yleisömäärien perusteella.

Vuonna 2013 raveissa oli n. 720 000 kävijää. Suomi kuuluu viiden suurimman ravimaan joukkoon Euroopassa, suurimmat ovat Ranska ja Ruotsi. Raveja ajetaan 363 päivänä vuodessa: radat hiljenevät vain jouluaattona ja joulupäivänä. 

Raviurheilu on vahvasti alueellista toimintaa: päärata Vermon lisäksi Suomessa on 19 maakuntarataa ja 23 kesärataa, pohjoisimpana Kaukosen rata Kittilässä.

Lue lisää MTV:n ravitarjonnasta täältä.

Käytämme Spotti.fi-sivustollamme evästeitä parantaaksemme palvelumme käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme